Da li postoji Classic Start menu u Visti? Posto svaki put kada pokusam da koristim "onaj veliki" jako brzo usledi promena na stari.
naravno da postojiDa li postoji Classic Start menu u Visti?
kao sto je na XPu? Hm, mislim da to nije moguce, bar ne bez nekog dodatnog tvikera...A medjuresenje - "veliki" start menu + normalna lista programa?
Nego jel ima razlike u toj x64 i x86 verziji. Jel se dobija poboljšalje na x64 verziji i kakva je situacija sa drajverima i programima za tu Vistu.
Od ActionTec ADSL modema se mozes oprostiti pod vistom. Ovo je najeftiniji i najstariji modem na nasem trzistu. Sve sam zivo prevrnuo :wall: i na kraju se prosetao do NETIKS-a i kupio TP-LINK TP-8840 ROUTER za 3600 din i naravno resio problem. Nemoj se truditi da gore navedeni modem nateras da radi pod VISTOM jer ga je vreme pregazilo, a na sajtu proizvodjaca poslednji drajveri koji su dodati za njega cini mi se da je jos davne 2002 godine.
apropo ovih verzija x64 i x86: koja je razlika, i sta u stvari znaci 64 i 86? da nisu bites u pitanju? (sorry ako je bilo, nesto mi se bas ne cita ovih 27 strana)
aha... a 'standardna' vista je x64 n'est ce pas?
Verovatno su im problem neoptimizovani drajveri za 64-bitnu Vistu. Iz nekog cudno razloga su cak ljudi pricali da 32-bitna Vista radi bolje na 64-bitnim masinama od same "Viste od 64 bita".
Reci mi da ne misliš ozbiljno ovo što si rekaoljudi, sto se drajvera tice nema tu sta da se optimizuje za 64-bitnu vistu... skoro 99% koda drajvera je u C-u tako da samo treba iskompajlirati i to je to... ( mozda neke suptilne promene)
Interesuje me kakve probleme mogu da ocekujem ako na racunar sa Vistom kao OS stavim XP kao sekundarni OS? Treba mi za neke programe za koje patch nece skoro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari