Šta je novo?

Call of Duty 2 Multiplayer Problem

SikiN

Slavan
Učlanjen(a)
10.08.2006
Poena
319
Problem se javlja prilikom ucitavanja nove mape, pocne da ucitava mapu i onda stane i tako stoji dok ne iskljucim cod2 ili restartujem comp :mad:.Ovo se ne desava svaki put, kada se igra ucita sve radi normalno. Koristim SBB kablovski internet a masina je iz potpisa.

probaj dal ce biti bolje ako obrises one modove koji ti ustvari predstavljaju junk (ili ne predstavljeju ako ides na 20 razlicitih servera dnevno)....

u main folderu izbrisi fajlove sto pocinju sa zzz....

Probao sam i to ali nije problem u tome.

meni se to i dalje desava kad ja kreiram, ali kad nisam server onda nista...

Najlakše i nabrže ti je da reinstaliraš igru

Call of Duty2-pomoc

Da li neko može da mi kaže kako da predjem ovaj nivo,pokušavam,ali nikako da provalim.

Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Problem

U toku igranja,a pred sam kraj nivoa mi zablokira i izbaci mi ovo:

Error
SaveDevice_PC-TempSaveGame:
Canoot openfile for saving

Kako ovo da rešim,ako neko zna neka pomaže.:S:

Daj mi jedna primerak i mozze kad god otjesh:guitar:
@sikin

Probaj sa reinstall-om

E, ali imam sada samo jedan ... Imadoh dva do pre par nedelja ... Da si bar rekao ... A nije skupo, 1500 dindzi preko neta, a u BGD zajedno sa CSS oko 1800 koliko sam cuo ... Isprsi se, neces zazaliti, daleko bolja atmosfera od COD ...

Poslednja izmena:
U toku igranja,a pred sam kraj nivoa mi zablokira i izbaci mi ovo:

Error

Kako ovo da rešim,ako neko zna neka pomaže.:S:

Ovako: ako imash neshto od savegame-ova, prebaci ih na sigurno, i ponovo reinstaliraj igru, i vrati save-ove tamo gde im je mesto pa probaj ponovo. Ako ne ide tako, zamoli nekog da ti poshalje dotichni save, pa probaj tako
@goranstein
Aj mi pm-uj gde ima, pa da se pazari :D

Poslednja izmena:
Ovako: ako imash neshto od savegame-ova, prebaci ih na sigurno, i ponovo reinstaliraj igru, i vrati save-ove tamo gde im je mesto pa probaj ponovo. Ako ne ide tako, zamoli nekog da ti poshalje dotichni save, pa probaj tako
@goranstein
Aj mi pm-uj gde ima, pa da se pazari :D
Znaš li ti odakle bih to mogao da skinem?
Jer ne znam od koga bih to mogao da nabavim.
On ga sejvue do skoro samog kraja,ali onda izbaci:Error

Kada mi je prvi put zablokirao,posle sam probao ponovo,ali sad je malo duže trajalo i blokirao je na drugom mestu.

Poslednja izmena:
Znaš li ti odakle bih to mogao da skinem?
Jer ne znam od koga bih to mogao da nabavim.
On ga sejvue do skoro samog kraja,ali onda izbaci:Error

Kada mi je prvi put zablokirao,posle sam probao ponovo,ali sad je malo duže trajalo i blokirao je na drugom mestu.

Pa ako ti to radi komnstantno, onda predpostavljam da neshto nije u redu ili sa instalacijom cod-a ili sa nechim drugim. Nisam se susretao sa takvim problemima, pa pomalo pricham na pamet, tj onako kako bi ja uradio. Probaj instalirati na drugu particiju pa vidi kako tje ti se ponashati, ili daj nekom drugu, koji tje glumiti testnog kunitja, pa da on proba kako tje se ponashati kod njega. Ako su isti simptomi, onda oma trk do radnje i pazari drugi cod2 :D

Vrh Dno