Šta je novo?

providno kuciste

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Poz 🙂

Ima li gde da se nadje providno kuciste? Ili sa sto vise providnih elemenata? tj, nesto kao ovo

Prilozi

• neon1.webp
    neon1.webp
    3.6 KB · Pregleda: 1,091
Bilo je u Imtelu neko providno, mislim Gigabyte ali ga ne vidim u cenovniku sad. Okreni ih pa pitaj. A vidjao sam ih na jos par mesta samo ne mogu da setim gde pa da ti kazem proverenu informaciju...

evo gde sam ja video u strumickoj ali ne secam se kako se zove radnja, ako ti je zapelo potrazicu... inace koliko se secam rekose da kosta 100e
meni licno ruzno je...

100 eura? mnogo skupa ta tepsija za loshu pitu... 🙂

ne znam, treba se preracunati, mozda da napravis sam,...

radje bih ga pravio, pa makar me isto izashao, ali nema se vremena :/ no dobro...

Ima li neko od vas da je sreo negde neko fino kuciste, sa prozirnim stranicama/delovima...crno/sivo? Meni je npr ovo simpaticno, mada malo prebudzeno...

Prilozi

• KUC0088.webp
    KUC0088.webp
    9 KB · Pregleda: 136
Ne znam u bg,ali ga po Valjevu ima i cini mi se da je oko 2600dinara bez napajanja

Poslednja izmena:
Bilo je u Imtelu neko providno, mislim Gigabyte ali ga ne vidim u cenovniku sad. Okreni ih pa pitaj.
Jeste Gigabyte, ali to je eksponat, i nikada nije bilo na prodaju 😉

Ima ga jos uvek tamo u radnji, u cosku... i i dalje ima nalepnicu na kojoj pise "eksponat, nije na prodaju" 🙂

Providnih kucista Ima u Pakomu i MK Racunarima,Gigabyte.

radje bih ga pravio, pa makar me isto izashao, ali nema se vremena :/ no dobro...

Ima li neko od vas da je sreo negde neko fino kuciste, sa prozirnim stranicama/delovima...crno/sivo? Meni je npr ovo simpaticno, mada malo prebudzeno...

To je Aurora Sporting ako me mozak sluzi, imam jednu masinu trenutno na servisu ovde, i ruzno je do bola!

CAR je napisao(la):
Jeste Gigabyte, ali to je eksponat, i nikada nije bilo na prodaju 😉

Ima ga jos uvek tamo u radnji, u cosku... i i dalje ima nalepnicu na kojoj pise "eksponat, nije na prodaju" 🙂

HAHAHA Ne rise? 😛 Toliko me je zanimalo kuciste da nisam ni video da to pise. Vidim ga svakog puta kad udjem u radnju na istom mestu, u cosku, ali ga nikada nisam ni pogledao kako dolikuje. Ne svidja mi se na kraju krajeva. Tnx za info 😉

Pridji sledeci put, pogledaj, nemoj se stidis :smoke:

Imam ga ja, Gigabyte model...
Grappolo oko 100 evra bez napajanja. Stize nesastavljeno i treba ti dosta rada da ga sklopis. Kuciste je odlicno ali zaista mora da se dodatno poradi na izgledu kablova unutra posto je ruzno ako se ne srede. Plexiglas je veoma kvalitetno obradjen i isecen, sve rupe se lepo gadjaju... Ako ti treba jos neka informacija javi se na pm

Imas chenbro gaming bomb, cena mu je oko 30 evra bez napajanja, svaka preporuka za ovo kuciste, dobijes box za hard diskove i sve ti je na sinice, znaci nema srafova, kvalitetno je odradjeno, ja ga imam i prezadovoljan sam.
Chenbro_PC61166_S45_SideCov.jpg

ovo fino izgleda 🙂

Ali ona thermaltake su uf uf uf uf ! sledio sam se....jel se zna ko je zastupnik za srbiju? na njihovom sajtu se nigde ne pominje "serbia" 🙁

Hm, zanimljivo izgleda ovo kod Panther-a : opomena: 1 ...hotju i ja to, ql izgleda 😀

Poslednja izmena:
Pa ako hoces opomenu idi na podforum tv karte, i bilo gde pitaj A GDE SI TO KUPIO i dobices i ti 🙂 to ti je cist *****izam.

Nazad
Vrh Dno