Šta je novo?

Antec TPTrio 650w

scouser

- Box -
Učlanjen(a)
01.01.2005
Poena
795
Trebao bih da uzmem ovo napajanje,zanima me da li neko moze da protumaci tabelu sa linka dole,jel tu sve u redu,neke zamerke i sl.Izaslo bi me negde oko 115 eura i jedino imam jos mogucnost da uzmem neki chieftec ili cooler master,znaci nista tagan i tako nesto slicno.Sta je najbolje?

http://www.antec.com/specs/TP3_650_spe.html

Da,prilikom searcha naleteo sam da ovde ima kao citav thread o tome da Antec ima najvise reklamacija pa ako neko zna gde je taj thread nek postuje link,ja ne mogu da ga nadjem.

Poslednja izmena:
Neki predlog za nesto drugo za te pare?Iskreno,mrzim takve stvari,kao Antec a unutra Seasonic ili bilo sta drugo.

Neki predlog za nesto drugo za te pare?Iskreno,mrzim takve stvari,kao Antec a unutra Seasonic ili bilo sta drugo.

Ne treba da mrzis Seasonic je vrhunski proizvodjac napajanja, Antec zna da uzima polupopunjene pertinexe i od losijih proizvodjaca. Za te pare imas i Enermax Liberty doduse znatno slabiji model, sa ekipom ga koristim za dry ice sesije vrhunsko napajanje. Teralo je na 1.93V C2D na ~5ghz, plocu (vmch) na 1.95V (intel kaze da je max po spec 1.35V :-devil-: ) i ram na 3.15V. Radi kao bombona. Imas i LC-a od 700 to je moje licno napajanje i takodje sam jako zadovoljan samo je malo bucnije, ali to se da utisati.

Extra,hvala ti,sad sam se smirio.Imam mogucnost da uzmem ili Anteca ili Cooler Mastera ili Chiefteca,tako da je odluka pala na Anteca.

Najbolje napajanje je Corsair HX620W, ne moze ni jedno da mu pridje, cena je visoka, 160 e ali vredi svaku paru, ima super stabilne napone sa veoma malim odsupanjem cak i pri najvecem opterecenju, jos i modularno, milina. :smoke:

Poslednja izmena:
Najbolje napajanje je Corsair HX620W, ne moze ni jedno da mu pridje, cena je visoka, 160 e ali vredi svaku paru, ima super stabilne napone sa veoma malim odsupanjem cak i pri najvecem opterecenju, jos i modularno, milina. :smoke:

Koje je opet Seasonic iznutra, ili modularni S12-600 ili M12-600 bez jednog ventilatora, kako se kome više sviđa. 😉

Nazad
Vrh Dno