Šta je novo?

Wm06 for mpx200...

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Ima li neko info hoce li ga biti za mpx200?

A šta misliš da ćeš imati od njega na tom antikvitetu i da ga bude? Ne treba ići dalje od WM2k3 na MPx200...

Zasto. Kod mene je WM05 i prezadovolajn sam s istim. MMs ne radi, jer ovi u Telekome ne znaju da podese svoje servere za mpx modele. KAda iskljucis channel info, baterija traje punih 58h.

Imao i ja problem sa MMS-om, isto na WM5, ali na Telenoru.
I sredio. To ne bi smelo da ima veze sa uređajem.
Fora je samo da za Gateway, umesto 217.065.192.033, upišeš 217.65.192.33

Možda i kod mts-a neki oktet ima vodeće nule? 🙂

Poslednja izmena:
Imao i ja problem sa MMS-om, isto na WM5, ali na Telenoru.
I sredio. To ne bi smelo da ima veze sa uređajem.
Fora je samo da za Gateway, umesto 217.065.192.033, upišeš 217.65.192.33

Možda i kod mts-a neki oktet ima vodeće nule? 🙂

Dali isto imaš mpx200? Jer ni ja nisam mogao da namestim MMS na njemu

Da, kod stranih firmi to radi.

58h?!
sa 2003jkom traje puna 3 ili tri i po dana bez problema (jednom cak 10 dana brez problema)
2003jka je brza od 5ice
a ti bi 6icu koja verovatno nije ni testirana niti razvijana na MPx200 kao sto je slucaj sa WM5
nije se pojavila WM5ica za MPx220 (ja nisam cuo da se pojavila) koji je brzi i jaci od MPx200 (koji ima bolji ekran i lepsi dizajn)

WM5 se sigurno nije pravila za Mpx220, a najverovatnije ni neće. WM5 za Mpx200 je beta verzija, odnosno prepravljena verzija sa drugog aparata od strane entuzijasta. Tako da mislim da nema šanse da se pojavi WM6 za Mpx200, jer se ni WM05-ica nije pokazala ništa bolje od 03-ke, šta više...

ja koliko znam u M$-u su 5icu testirali ili razvijali na MPx200 pa je procurela nekako

5ica od 2003jke bolja: PocketOutlook (koji ima slike za kontakte), onom za bazne stanice (kaze ti koja je u pitanju), bolji izgled, delivery report za svaku poruku i...to je to
a 6ica je unapredjena 5ica, ne znam sto su je uopste nazvali 6

Dali je na MPx200 bolja WM05 od WM03 - vrlo su podeljena mišljenja, zbog različitih potreba i iskustava. Svaki od njih ima neke mane i prednosti. A šta je to poboljšano na WM06; baš me interesuje

pardon, WM5 (Windows Mobile 5.0 Smartphone) i WM2003 (Windows Mobile 2003 Smartphone) 😉
da ne bude zabune

http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_mobile
pise ovde sta 6ica podrzava

diskutabilno jeste ali cinjenica je da baterija krace traje na 5ici nego na 2003jci

Poslednja izmena:
Reci te vi meni, koja je upotrebna prednost WM5 u odnosu na WM2k3, ali ne generalno, pošto veoma dobro poznajem šta je unapređeno, nego u konkretnom slučaju MPx200, koji nema baš ništa od hardvera na koje se odnose glavne razlike.

Sa druge strane, gube se neke dobre stvari od WM2k3, podešavanja se sele u cimanje registry-ja, pojedini programi prave probleme, ne možeš na živo da vadiš SD karticu, što sam često koristio dok sam imao digitalni aparat sa SD karticama (slao sam ljudima fotke na mail, umesto MMS-a - veoma efektno), a generalno spor aparat postaje još sporiji - zbog čega - različitih ikonica?

I sad maštate o WM6, na aparatu koji po svim kriterijumima pripada prelazu iz 2002 na 2003. godinu, koji ne dobija ništa korisno ni sa WM5. Čisto sumnjam da će biti i probnih verzija ovaj put, mislim da je vreme da MPx200 ode u zasluženu penziju kao WM legenda, i uopšte GSM legenda. Sigurno aparat koji ću izdvojiti u odnosu na sve ostale koje sam posedovao.

Ja imam MPx220, ali od kolege, koji ima MPx200 WM5, saznajem da je WM5 instalirao zbog svog entuzijazma, zabave radi, da bi probao nešto novo i da će sigurno probati i WM6, ako ga bude. On tvrdi da je glavna stvar što ostaje na WM5 vizuelne prednosti, a mana, za njegove potrebe nema. Njegov entuzijama mi se sviđa i zabavlja me.
Ja na svojoj MPx220 imam rom 1.49, a probao sam skoro sve romove za nju. Žao mi je što nema WM5 za mpx220 jer bih ga sigurno probao i zabavljao se bar još jedan dan (neki bi to nazvali mazohizmom, ja radoznalošću). MPx telefoni su mi strava pošto ih, pored poslovnih mogućnosti, posmatram kao fantastične igračke. Nismo svi isti, zato i postoje toliko modela telefona i različitih softvera za njih

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno