Šta je novo?

KWorld 878RF Pro i Vista

Tesko,a kako je KWorld inaca neazuran po pitanju novih drivera,ko zna kada ce izbaciti drivere za Vistu i za novije chipove od 878,kamoli za ovaj....Ja sam ze zezao da je namestim da radi na XP x64,i naskidao se raznih drivera,smorio se i iscupao karticu.

Sta od softvera za TV radi u Visi? Jel neko probao DScaler, Fly2000?

kod mene radi V-Gear TV Tuner sa PowerVCR II bez problema ali se onda iskljuci aero

Imam leadtek winfast 2000xp deluxe i vistu ultimate 32bit. Uspeo sam da istaliram zadnje drivere za vistu i zadnji win pvr sa leadtek-ovog site i tv radi ok (samo sto ne mogu da snimam, posto ne mogu da namestim zvuk za snimanje, posto imam live 5.1).

RECITE MI DA LI JE NEKO USPEO DA NAMESTI DA MU TV KARTA RADI U WIN MEDIA CENTRU, posto meni izbacuje poruku da nemam tv kartu-tj. da nije dobro instalirana?

Kworld ima problema i sa SP2, a kamo li sa Vistom.

Meni ne radi zvuk na visti sa Leadtek WinFast TV2000 XP Global... koju aplikaciju da poteram... jel onu sto dodje sa karticom (PVR2 i PVR) ili neku noviju sa neta ? Drivere sam skino za vistu...

ja imam i probao KWorld 878RF Pro i radilo u visti (na barton masini iz potpisa), ali opterecenje procesora je bilo blizu 100% sve vreme dok je tv bio ukljucen :S: mislim da sam probao bas sa pctv softverom koji ide uz ovu karticu.

Cekaj, kako si instalirao Vistu na 32bitnom bartonu? 32bitnu verziju?

Sto se tice Leadtek WinFast TV2000, mislim da nije problem u Visti nego u njegovim podesavanjima, mene ima obicaj takod a zeza s'vremena na vreme, probaj samo da ga reinstaliras, zna da pomogne

Oups...sorry :smoke: nisam ti dobro video konfu... ne zameri!

Mislim,....
chemu Vista ?

Jedina stvar koju nisam uspeo da osposobim na Visti je Kworld

Ja sam siguran da bi Kworld radio uz Dscaler na Visti. Meni radi Dscaler i to u 64bitnoj Visti na Leadtek Expertu i daje mnogo bolju sliku od PVR2 zbog prirodnijeg deinterlejsa.

Ja sam siguran da bi Kworld radio uz Dscaler na Visti. Meni radi Dscaler i to u 64bitnoj Visti na Leadtek Expertu i daje mnogo bolju sliku od PVR2 zbog prirodnijeg deinterlejsa.

Nista ne skodi da probaju. Ja koristim Dscaler vec jedno 2 godine i znam da je bilo price da nije potrebno instalirati drajvere za TV karticu da bi radila sa Dscaler-om, tako da.. meni Asus TV/FM (7134) radi savrseno na Visti 32 i Dscaler-om... Samo je potrebno instalirati jedan plugin kako se ne bi gasio Aero kad se Dscaler upali..

Rade meni svi programi
ali dzabae to kad nema drivera

Rade meni svi programi
ali dzabae to kad nema drivera

A jesi bas probao ili pretpostavljas.. Da li postoji kartica uopste u Device manager-u ili je komp uopste ne vidi kao da nije ni ubacena? Dscaler ne trazi instalirane drajvere da bi video karticu. Meni kartica nije radila na Visti u programu koji stize sa njom, samo sa Dscaler-om..

probao i nece :(
uknown card 878 BT
no video signal found

christv nece ni da pokrene bez drivera

flytv2000 takodje sa generic driverima nece

Poslednja izmena:
izaberi u Dscaleru Standard BT878 kartu i Philips čip. Meni je tako radila Kworld FBK 878 kartica, doduše na XPu, ali ne vidim razloga zašto tvoja kartica ne bi radila sa Dscalerom.

koji philips čip ?
ima ih 30ak

Poslednja izmena:
Probaj sa svakim. Meni je na Kworld FBK BT878 radio Philips (bez ikakvih drugih oznaka).

Uspeo sam sa jedinm
hvala puno

al zvuk da namestim nema sanse
celo jutro se mucim
na xpu sam mrao u driverima za zvucnu da menjam neka podesavanja kad god palim tv
ovde na visti imam isntalirane neke sugave drivere - rade al nemoze da se pristupi opcijama
dok skenira frekfencije cujem pucketanje ali na svim kanalima nista

Audio Input sam stavio tuner
system mixer sam iskljucio

pokusao sam sve kombinacije nece ni da pisne

no nebitno iovako sam se odviko od tva pre godinu dana :)

Poslednja izmena:
Probaj da stavis Use the system mixer i podesi da zvuk ide preko line in-a. Možda neće da radi iz prve, odnosno moguće da je potreban restart Dscalera, ali bi svakako trebalo da radi. Eventualno probaj da izabereš neku drugu TV karticu.

Ok hvala puno meni nije padalo na pamet da stavljam philips adapter pa sam zato mislio ne moze :)

probacu kasnije za zvuk

Nazad
Vrh Dno