Šta je novo?

7600GS ili 7600GT

Magnifico

Slavan
Učlanjen(a)
10.02.2007
Poena
301
Planiram novu konf. i razmisljam se izmedju GS i GT,sa GS bi ustedeo za bolji procesor(Athlon 3800 X2)ali i Gt je primamljiva kolika je stvarno razlika izmedju njih?

Onda lepo uzmi
1.Inno3D 7600GST
2.Gainward 7600GS GoesLikeHell

Oba su cenom izmedju 7600GS i 7600GT, ali ce obe hteti da rade barem kao 7600GT...

Svaka preporuka za GS GLH, mnogo bolji kuler (tisi i hladniji)!

7600GST Inno3D, ima uzasan kuler i samim tim lose hladjenje, ali je u startu klokabilnija, s tim sto je takodje u startu losiji proizvodjac ili bolje reci slabijeg kvaliteta.

Neces pogresiti sigurno. + moze da se pencil moduje!

KOnitaktiraj Flight-a, on zna gde mozes da nabavi 7600GS GLH!

7600GST Inno3D, ima uzasan kuler i samim tim lose hladjenje, ali je u startu klokabilnija, s tim sto je takodje u startu losiji proizvodjac ili bolje reci slabijeg kvaliteta.

To sto je losijeg porekla sada ne znaci mnogo, taj model je definitivno dobar, a kuler zaista jeste mali problem zbog buke koju pravi, a i nije bas najefikasniji....

To sto je losijeg porekla sada ne znaci mnogo, taj model je definitivno dobar, a kuler zaista jeste mali problem zbog buke koju pravi, a i nije bas najefikasniji....

Ma mogu jaja da se prze na njemu, jos ako se klokne onda moze i rostilj, mnogo se ustedi kada se kupi kartica sa dobrim hladjenjem.

Na ne kupovini novog kulera!

i na zivcima dok cekas novu graficku sa reklamacije, zato sto se stara spalila zbog loseg hladjenja...

To je u stvari nas najveci strah, samo niko nece da prizna 😀

mene ako pitate najbolje resenje je galaxy, em najbolje hladjenje, em najbolja memorija, em solidno napjanje gpu-a, ima sve preduslove za vrhunski klok i rez.

Eto meni cooler na Inno7600GST odlicno obavlja posao i drzi gpu na idle 40-45, a load do 60-65, a nije uospte bucan.

E vidis meni moj drzi na 30 idle, a 37 full load. A kada radi na 600/1600 radi na oko 15 stepeni vecim... Sto su oper mnogo nize temperature nego tvoje na mnogo vecim klokovima!

Gainward ima strasno dobro hladjenje mozda i bolje od samog Zalmana, (nisam ih vs. tako neka ostane na mozda za sad) ali mu je napajanje gpu-a kriminalno.

Zalman je prakticniji, a verovatno da su nijanse u pitanju sto se hladjenja tice, mada moguce da Zalman bolje hladi kada se v-moduje kartica, naravno ovo samo naslucujem? Napojna katastrofa, i to jeste mana, ali koliko para toliko muzike, kada smo je kupovali 7300GT-7600GS, bile su dosta jeftinije od konkurenata.

Poslednja izmena:
I dosta bolje!

Nazad
Vrh Dno