2-3 nedelje kampovanja i bice(s) k'o nov :banana:
Kineski ali ludilo ....
A o Harley-u sta reci osim:
"If Japan, Italy, and Germany did product bla bla..
jestel videli bila je sinoc u jednoj emisiji nacionalne tv. (ne znam dal smem i to da kazem :d ) tema emisije : video igre!
i jos kazu da je nekih 4 sata dnevno granica izmedju zavisti i ciste razonode...
sta reci o tome???
![]()
Znash kako, sve to stoji. Al kad mi drugar jednom prilikom dao Harley da provozam po gradu, krenuh iz Dositejeve, pa pored trga, a ZVUK, a IZGLED, a POLOZAJ, a BRAND, a SVE, hebote... bla, bla, itd.
Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suite on hire purchase in a range of fucking fabrics. Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing fucking junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself.
Choose your future.
Choose life.
But why would I want to do a thing like that?
Postoji lek, da te neko (ili nekoga) dobro izbatina!
AA, to ne pomaze.Ma moze to i elegantnije: onog trenutka kad od zabave napravis obavezu eto razloga za bezanje od masine. Znaci zatvoris ga u sobu sa masinom pa nek "uziva"...
znaci preporuciti coveku da se skine sa igara tako sto ce pljunuti 5000-10000e za motor, sa koga ce se na kraju izlomiti toliko da ni igre vise nece moci da igra jadan![]()
A kad se covek razocara u zivot igrice i nisu toliko lose. U vreme kad nije bilo igrica ni TVa, takvi ljudi veoma brzo su zavrsavali u ludarama (mislim na one koji se zabodu u gajbu i ne izlaze).
Tako da s jedne strane igre i nisu toliko lose (bar su bolje resenje nego odlazak po crkvama i manastirima u potrazi za lekom od lenjosti).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari