Šta je novo?

Thermaltake ili LC Power

• Začetnik teme Začetnik teme Civil
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Civil

Slavan
Učlanjen(a)
18.08.2005
Poena
380
Sta je pametnije kupiti, LC Power LC6550GP V2.0, max. 550W, Silent Giant Green Power ili Thermaltake TR2 Power 470W ? Sta je kvalitetnije posto ce svakako i jedno i drugo bez problema gurati masinu na kojoj su planirani (AM2 3500+ ili neki X2, 7900GS, 2GB RAM...) ?

Poslednja izmena:
Tt

Imao istu dilemu ali sam ipak uzeo LC pre svega jer ima dve godine garancije, Tt ima prednost jer su svi kablovi oblozeni i ima vise sata konektora mada uvek moze da se kupi konverter.....inace LC jeste tih ali ne i necujan 🙂

Meni treba dva ATA, valjda toliko ima... to je minimum koji bi trebalo da ima... a inace, ovde gde ja hocu da kupim za LC pise da ima 2 god. garancije a za Tt ne pise nista, tako da je verovatno za njega 1 god.

Sto se buke tice, moj sadasnji komp je do jaja bucan zato sto je kuciste non stop otvoreno, i kada sam cuo kod ortaka kako radi pomenuti LC, to je tisina... bio sam odusevljen... a i za ovaj Tt na sajtu pise da je low noise...

Poslednja izmena:
TT bi trebalo da ima 3-godishnju garanciju kod distributera.

ja imam pomenuto tr2 napajanje, masina iz profila radi bez problema, naponi stabilni, nikad nisam primetio da padaju ispod normalnih vrednosti ako je verovati ocitavanju ove i moje prosle ploce. sto se tice tisine, veoma je tiho, doduse imam big tower kuciste sa odlicnim hladjenjem pa ventilator na napajanju nikad ne ide dalje od minimuma obrtaja. racunar radi cesto po nedelju-dve dana bez gasenja vec godinu i vise sa tim napajanjem, nikad ni najmanji problem. nadam se da sam malo pomogao u izboru.

Neznam koja je cifra u pitanju za pomenuta napajanja ali bih u svakom slucaju preporucio nesto sto je po meni kvalitetnije: Enermax ili Antec napajanja, bar pogledaj sta oni nude ipak su kvalitetnija napajanja

ja bih pre uzeo LC
njihova LC6550 serija je ovde cuvena po svom "bang for buck"-u 🙂
a green power je sudeci prema jedinom review-u koji sam nasao bolji od prethodnika
TT-ova napajanje sa druge strane ne cenim mnogo (iskljucujuci, verovatno, eventualno, mozda 🙂, ToughPower, a i on obzirom ne cenu mislim da ne nudi mnogo)

edit: a da, evo i roundup-a TT PSU-ova - konkretnog modela nema, ali cisto da steknes opsti image 🙂

Poslednja izmena:
Evo jos jedna preporuka za LC. Kod mene radi sa modovanim fanom na 7V, znaci bukvalno se uopste ne cuje i jedva da je mlak. Definitivno najbolja kupovina za te pare.

Nazad
Vrh Dno