Šta je novo?

Core 2 Duo E4300

Cek samo da se dokopam DFI 965 ploce pa cu da te pitam nesto ;).

OK ;)
Bilo bi lepo da uzmes jedan e4300, pa da probas malo i njega, pa pokusati 9x500+ (koliko vidim ovoliko si vec "terao" FSB)
U svakom slucaju e4300 polako opravdava ocekivanja.

Poslednja izmena:
Koliko vidim iz testa za uspeshan OC E6300 treba malo bogatstvo za memoriju a iz lichnog iskustva znam da za OC E4300 mozhe da posluzhi i obichna 667 memorija.
Tako da te nijanse u brzini u OC za E6300 padaju u vodu u odnosu na cena/performanse kod E4300 i mnogo,mnogo jeftiniju memoriju.

Jel ima neko novu informaciju kada se i koliko ocekuje snizenje cena ovog procesora?
Ranije je bila prica u drugom kvartalu ili u drugoj polovini ove godine.....???

Jel ima neko novu informaciju kada se i koliko ocekuje snizenje cena ovog procesora?
Ranije je bila prica u drugom kvartalu ili u drugoj polovini ove godine.....???

22. aprila u USA 113 $,u evropi oko 113 EUR-a.

Pazi kada jesu. To ti je preporučena maloprodajna cena u Kimtecu (10160,00 dinara) ;).
Ja se skoro uvek vodim tom cenom u prodaji (čak neki put malo supustim kada zacepe malo veći rabat).
Sebi sam već kaparisao jedan. :D
Pozdrav. :wave:

jos i chipset da pojeftini i eto nama veselja :d

Poslednja izmena:
Znači da se ne zalećem. Odlično. Ploču imam, samo još CPU da "padne" još malo i eto nam veselja, što reče gx-x :D
Pozdrav :wave:

Pazi kada jesu. To ti je preporučena maloprodajna cena u Kimtecu (10160,00 dinara) ;).
Ja se skoro uvek vodim tom cenom u prodaji (čak neki put malo supustim kada zacepe malo veći rabat).
Sebi sam već kaparisao jedan. :D
Znaci pocelo je!!! :D

Polako ljudi, strpite se jos malo da dodju nove cene , vec danas u nemackoj je cena za E4300 109 eur-a sad neznam da li je to sa ili bez njihovog poreza (PDV-a) i koliki je.Ali pašće još posle 22.04..Ja ga sigurno uzimam ali tek kad izađe Barselona ,osećam da će se moći kupiti tada za oko 70-80 eur-a u maloprodaji.

ne verujem da ce ici ispod 100e. treba ostaviti mesta i za Pentiuma i Celerona...

Jedno su želje ali od C2D ere intel je STVARNO ponudio i srednji segment jeftin i isto vreme jak.Smatram da će Barselona ipak spustiti cene početnih 2 core Intelovih rešenja ispod magične granice od 100 EUR-a.Imaće i te kako jaka i skupa rešenja 4 core , koje ja smatram da nisu isplativa za 90 % populacije naredne 2 pune god.

za 20% nize cene od sadasnjih nisu manje od 100e, vec su tu negde :D
a ko je doticni ideupark? neka krtica ili tako nesto :)

Momci mislim da bi takve prepiske mogli da ostavite za private. :D :D :D

Bi ja, ali nece on ;)

@ideupark

da li se mi mozda znamo? :) ako si osoba koja mislim da jesi onda nas je vaske jednom prilikom upoznao kod mene u firmi.

pozdrav.

Nazad
Vrh Dno