Šta je novo?

WinFast TV 2000XP???

CaX

Slavan
Učlanjen(a)
06.11.2005
Poena
304
Potreban savet:)

Kada sve povezem kako treba javlja mi se samo leva strana slike u zelenoj boji,pokusao sam to da sredim na mnostvo nacina ali ne uspeva:wall: .Je li neko imao slican problem sa tv tunerima ili bar zna o cemu se tu radi??
Unapred zahvalan.

POZz

Meni se desavalo isto to dok sam pored softvera dobijenog uz karticu imao instaliran i Dscaler. Obrisao sam ga i ponovo instalirao softver od kartice i od tada nemam problema.

Ma imam ovu karticu duze od 2god, pokusavao sam sve i svasta,menjao 100 puta sistem,skidao novije driver-e,noviji software ... al uvek isto,tako sam se mucio dobrih 15tak dana i posle sam je ostavi po strani,pa mi je sad dosla ideja da pokusam jos ponesto a i da potrazim savet od drugih.

i ja sam imao slican problem (sa zelenom slikom) i petljao nesto sa drajverima i software-om i na kraju resio (ne secam se kojim verzijama), a od tada ni posle reinstalacije (2x) nisam imao nikakvih problema
jedino sto mogu da ti kazem je da sad imam XP SP2, neki drajver iz 6/17/2004 i WinFast PVR 3.0.9.88 - naravno sve radi ok i sa DScaler-om

Da li ti je samo leva strana slike zelena ili je cela slika zelena? Koja si podesavanja postavio?

i ja sam imao slican problem (sa zelenom slikom) i petljao nesto sa drajverima i software-om i na kraju resio (ne secam se kojim verzijama), a od tada ni posle reinstalacije (2x) nisam imao nikakvih problema
jedino sto mogu da ti kazem je da sad imam XP SP2, neki drajver iz 6/17/2004 i WinFast PVR 3.0.9.88 - naravno sve radi ok i sa DScaler-om

Na koji si nacin povezao karticu (antena-kabal)?E da koju si drzavu (region) odabrao posto "Serbia" nema??

Ja sam prvo povezao na antenu, a sad pre par dana na kablovsku ali isto ******.Probao sam i kod drugara al sve isto?

kod mene nema kablovske, znaci antena

mislis na podesavanje zemlje u PVR software-u?
tu mi stoji Yugoslavia... ali mislim da to nema veze i se tu u stvari bira samo channel frequency table (ili kako se to vec zove)

a ako mislis na DScaler, tu mi u channel setup stoji Australian Air (izgleda da je identican nasem "air"-u)

Imam WinFast 2000 Deluxe menjao sam 3 verzije PVR-a i to mi se uvek javlja dok ne iskeniram FM kanale, namestim Yugoslavija iskenira Tv kanale i vozim.Sve radi savrseno.
P.S. Sta vam pise levo od znaka "?" ? EPG?
P.P.S. Sada cuavm file u kome cuva raspored kanala pa samo vratim i izbegnem cekanje

Imam samo levu stranu slike i ona je u zelenoj boji?
Na koja podesavanja konkretno mislis?

Mislim na podesavanje za zemlju. Ja sam stavio Yugoslavia.
Koja ti je verzija fajla WFTV.exe? Kod mene je 3.1.1.2.
Da li ti radi neki drugi program za tv tuner?

Trenutno nisam kod kuce takoda mi kartica nije na dohvat ruke,javicu se kad se vratim, sve cu da proverim i izlozicu.Za jedno sam siguran da u regionima nema Yugoslavija,najverovatnije je do stare verzije softvera.

Pozdraw swima!!!
Ja imam istu TV kartu i znaima me kako da gledam skremblowane kanale na sbb kablowskoj!!
Ako neko zna neka pishe bicju zahwalan!!!
Unapred hwala!!!:banana:

platis, uzmes dekoder sa tv tunerom, povezes na video in...

Da, izgleda da je to jedini nacin. Probao sam sa svim DalVi pluginovima za DScaler i slika nikako nije gledljiva.

Vrh Dno