Šta je novo?

9 meseci cekanja adsl-a

goran064

Slavan
Učlanjen(a)
17.04.2006
Poena
320
evo jedno zakasnelo i verovatno sazvakano pitanje;uplatio sam kod sezama adsl pre tacno 9 meseci naravno jos uvek nista,pa velim mozda da ja ipak uzmem kablovski kod kds-a.moze li neko ko koristi isti na 256mb da mi kaze svoja iskustva sa istim.prvenstveno me interesuje brzina skidanja podataka i sta je bolje adsl ili kablovski na istim brzinama?

ja koristio kabel 3 godine kod njih. Stvarno je besprekoran, s tim da je zaje8ano skup :-S

A sto si placao unapred???

Verovatno da bi automatski uleteo u turu kojoj će biti priključen adsl kada se telekom smiluje u ugradi priključke u njegovoj centrali, iako, nije na odmet da iznesem i alternativno rešenje koje je kod mene upalilo:
Angažuj nekoga ko može da urgira u telekomu (ja angažovao prijatelja koji radi u BIA-i:D), pošto je najobičnija laž da nemaju mogućnosti, imaju, ali ne za svakog, tako da.....

Verovatno da bi automatski uleteo u turu kojoj će biti priključen adsl kada se telekom smiluje u ugradi priključke u njegovoj centrali, iako, nije na odmet da iznesem i alternativno rešenje koje je kod mene upalilo:
Angažuj nekoga ko može da urgira u telekomu (ja angažovao prijatelja koji radi u BIA-i:D), pošto je najobičnija laž da nemaju mogućnosti, imaju, ali ne za svakog, tako da.....
Pa misim, to je glupost. Ja sam samo predao zahtev provajderu (eunet), i cekao dok telekom ne modernizuje centralu. I da, bio sam medju prvima koji su dobili adsl u kraju, bez placanja unapred, bez podmicivanja drzavnih sluzbenika i bez pretnji ljudima u upravi.,)

Poslednja izmena:
evo jedno zakasnelo i verovatno sazvakano pitanje;uplatio sam kod sezama adsl pre tacno 9 meseci naravno jos uvek nista,pa velim mozda da ja ipak uzmem kablovski kod kds-a.moze li neko ko koristi isti na 256mb da mi kaze svoja iskustva sa istim.prvenstveno me interesuje brzina skidanja podataka i sta je bolje adsl ili kablovski na istim brzinama?

Ja sam ADSL kod Sezama čekao više od godinu dana, na kraju sam odustao i prešao na kablovski...

vidite ovako,nije bitno sto sam platio u napred i koliko,znam za njihov problem sa centralama,ali ako treba da mi pomazu tajne i javne policijske sluzbe onda cu da cukam ovaj dial-ap.Niko mi nije odgovorio konkretno brzina-brzina-brzina pusti isplativost ne mogu oni toliko da naplate koliko ja mogu da platim.tja.:bottle:

OUTLAW,pa reci ti nesto vise ja cu izgleda tvojim stopama

OUTLAW,pa reci ti nesto vise ja cu izgleda tvojim stopama

Ima negde na forumu prepiska iz tog doba, uplatio sam paket jer su mi rekli da ima tehničkih mogućnosti, onda se to oteglo na 2-3 meseca, i na kraju su mi javili da ipak nema mogućnosti, da je to Telekomova greška a ne njihova, itd, itd... Rekli su mi da sačekam i kao nagradu za strpljenje dobiću mesec dana gratis pristup Internetu.

To se odužilo na više od godinu dana, u međuvremenu sam uveo kablovsku, a samim tim i Internet, i ne bih sada menjao kabl za tri ADSL-a, pogotovo kod Sezama...

Nazad
Vrh Dno