Šta je novo?

WinFast DVD

• Začetnik teme Začetnik teme PeraNS
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

PeraNS

Čuven
Učlanjen(a)
17.10.2005
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 3600
Matična ploča
ROG STRIX B350-F
RAM
GeiL DDR4-3200 2x8
GPU
AMD Radeon 6700 XT
Storage
Kingston A2000
PSU
Seasonic Focus 550W Gold
Kućište
NZXT
Monitor
Philips 278E9Q
Miš & tastatura
Logitech
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Jel ima neko ovaj program. Uzeo sam Leadtek Xp2000 Expert i daljinski ima dugme "DVD" koji bi prema uputstvu trebalo da startuje WinFast DVD program, ali od tog program ni traga ni glasa ni na CDu, ni na leadtekovom sajtu ni goolge ni eMule. Jel ima neko ovaj program i jel zna odakle moze da se skine?

eee, i mene interesuje!!!

BTW, nadjoh ovo na google:

You can load a trial version of powerdvd and that
will work also

jel radi daljinac sa power dvd (narocito zadnja verzija)?

Izvinjavam se svima koji su me pitali za WinFast DVD a nisu dobili odgovor. Taj program sam nasao na CDu koji sam dobio uz moju staru, sada pokojnu TV karticu Leadtek 2000 XP DeLuxe. Na zalost, sa novom Leadtek Expert taj program nisam dobio. Program je "tezak" 36MB (tj 16 mb bez 3rd party app foldera) i uploadovacu ga gde zelite.
Jos jednom se izvinjavam sto nisam odgovorio na pitanja ali kada sam video da u stvari imam winfast DVD program prestao sam da pratim ovaj topic.

Mozes da uploadujesh na www.rapidshare.de , mislim da svima odgovara? I je li ko probao sa power DVD da koristi daljinac?

zaboravio si jako bitan detalj: Serial: ZU9JS8MFRX964XG
i jos jedan: program cete morati da narezete na CD, jer nece da se instalira sa HDDa!!!
a prog bi trebalo da dolazi uz leadtek kartice, i samo na njima se moze koristiti, pa IMHO nije krsenje kopirajta 🙂
A ionako je to samo nasminkani windvd (mislim v3), njega bi trebalo vec u abandonware staviti :d

meni super radi daljinac sa powerDVD-jem (verz.6) ...cak u uputstvu za karticu pise da radi sa tim plejerom....verujem da nema problema sa pDVD 7-com.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
i dvd gumb radi??? Ooo, pa ovo odma sjutra ide na uninstall :d Pero, dzabe si se mucio, hahahah! 😉

Thanks a LOT :wall:
shalim se 😉 Za sad ostaje, instalirao sam power dvd 7.2, ali daljinski sa njim ne reaguje 🙁 Poslao sam mail cyberlink-u da pitam jel do mene ili do njih, cekam odgovor... Ako ne odgovore, instaliracu i 6icu, ali winfast DVD ostaje, samo Peru za ljubav 😀

meni super radi daljinac sa powerDVD-jem (verz.6) ...cak u uputstvu za karticu pise da radi sa tim plejerom....verujem da nema problema sa pDVD 7-com.

ako te ne mrzi, probaj sa 7icom, posto meni ne radi...

ako te ne mrzi, probaj sa 7icom, posto meni ne radi...

bah, nemam instalaciju....*** na dial-upu se dovijam kako znam...
Ne kapiram zasto ti to ne radi.Mozda je do verzije softvera (leadtekovog)- mozda ti treba neka novija verzija.
Meni lepo u user's manualu na strani 7 pod "remote control" stoji PowerDVD strana sa komandama za taj plejer.I radi ok.

ma bratstvo&jedinstvo jos zivi na benchu :d
bah, nemam instalaciju....*** na dial-upu se dovijam kako znam...
Ne kapiram zasto ti to ne radi.Mozda je do verzije softvera (leadtekovog)- mozda ti treba neka novija verzija.
Meni lepo u user's manualu na strani 7 pod "remote control" stoji PowerDVD strana sa komandama za taj plejer.I radi ok.

Leadtekov soft imam zadnju verziju, skinuo sa neta cim sam uzeo karticu (prije par sedmica).
A pogledacu sad users' manual, pa mozda i leadtek kontaktiram 😉

Thnx

E sad mi pade jedna gloopost na pamet: da li su ti oba plejera instalirana? ( i PowerDVD i onaj leadtekov)?... sumnjam da bi daljinac radio sa oba plejera istovremeno na kompu.

znaci ti trazis od mene da deinstaliram plejer koji se Pera toliko namucio da nam da?? Ma nema shanse! 😀 Pobrisacu radje ovaj power dvd 7.2 ultra BD edition 😉

znaci ti trazis od mene da deinstaliram plejer koji se Pera toliko namucio da nam da?? Ma nema shanse! 😀 Pobrisacu radje ovaj power dvd 7.2 ultra BD edition 😉
😀 😀 Pa ne meru oba na komp! Jos se cudis sto ne' da radi. Samo ga deinstaliraj, probaj da li ce da proradi sa pDVD-jem, pa ondak vrati taj plejer ako daljinac i dalje ne radi.

ce da probamo (pero, prashtaj! 😀 )

inace, kontaktirao sam cyberlink, naaaaajjaci odgovor:

Thank you for contacting Cyberlink Online Customer Support.

In regard to your issue, we regret to say that LeadTek Winfast Remote may or may not work with the software PowerDVD because we do not recommend the use of third party remote controls and we always suggest the use of Cyberlink remote control. You can try the use of remote control and if it works then it's good otherwise it is an compatibility issue.

http://www.cyberlink.com/english/cs/support/qa.jsp?m=c03ada7f7582400cc1516705a762ba1f&ID=CS000404824

oni me tacno *****avaju :d

😀 😀 Pa ne meru oba na komp! Jos se cudis sto ne' da radi. Samo ga deinstaliraj, probaj da li ce da proradi sa pDVD-jem, pa ondak vrati taj plejer ako daljinac i dalje ne radi.

eto, ipak nije bilo do toga. Deinstalirao WinFast DVD, pa za svaki slucaj i reinstalirao PowerDVD 7.2... Nista. Mozes li da pogledas i da mi kazes koja je tacno verzija koju ti koristis (desni klik, pa "about"), da se ne mucim dzabe, jer vidim da ima i 6.0 i 6.5 i HD i mali milion (pa oznaka ove moje je 7.2 deluxe ultra BD edition 😀 , jos samo fali "goes like hell" :whip: )

Power DVD verzija 6.0 koju sam dobio uz graficku karticu (Club3D 6800GT)....
Stvarno nisu normalni sta napisase za odgovor....smesno.Nista idi do pekabete i kupi daljinac k'o covek😀 ...

Poslednja izmena:
"but nVidia PureVideo seems to produce a much better picture"

Malo morgen... divx je divx i tacka. Nikakav purevideo nece popraviti sliku. Jedino sto mozes da uradis je da se igras sa RGB u nV control panelu ili da podesis monitor. PowerDVD/purevideo my ass.

cekaj malo...PureVideo vazi samo za mpg, tj za DVD. Tj, napisao je kako treba...

Poslednja izmena:
cekaj malo...PureVideo vazi samo za mpg, tj za DVD.

Tacno, za MPEG-2 ali kad vec imash cist MPEG-2 ne treba ti ni purevideo ni bilo sta sto bi "poboljsavalo" sliku kako tvrdi marketinski tim nVidie. Poboljsavati extra kvalitet nema bash mnogo smisla. Cak su i DVD ripovi dovoljno dobri bar po mom ukusu.

aha, ok...al ostaje fora da smanjuje opterecenje procesora.To vec nije lose.Kao ni de-interlacing, ali to je vec u drugim stvarima...

Poslednja izmena:
aha, ok...al ostaje fora da smanjuje opterecenje procesora.To vec nije lose.Kao ni de-interlacing, ali to je vec u drugim stvarima...

Stvarno nisam primetio razliku purevideo vs nista. Moguce je da poboljsava kvalitet slike ali to ce primetiti oni sa skupljim ulaznicama tj. king-size plazmama. Mislim da nije nista revolucionarno i vredno paznje (ovo je moje skromno misljenje ,) ).

purevideo je itekako dobra stvar! Deinterlace se itekako primjecuje u odredjenim scenama. Ja ga najbolje vidim na materijalu koji sam sam snimao sa DV kamerom. Evo 1 primjer (ovo nisam ja snimao, zato je tako loshe :d ). E, kad se odradi deinterlace i image sharpening, ovakav snimak izgleda perfektno (mimo toga sto je preeskponiran).
Imas neki test purevideo vs avivo vs pow. DVD i njegovi filteri, i sve ce ti se samo kas'ti 😉

Prilozi

• SARAJEVO-21.webp
    SARAJEVO-21.webp
    71.9 KB · Pregleda: 42
evo da potvrdim da daljinac radi sa PowerDVD 6.5. Mada, ne pali se na DVD dugme na daljincu, i ne mogu da pojacavam/smanjujem ton. Play/pause/next-previous chapter i sl radi OK.
Nex, jel 6.0 podrzava sve ovo sto sam naveo?
PS Na moju veliku zalost, za razliku od WinDVD-a, ne moze se istovremeno instalirati vise raznih verzija PowerDVD-a, a bas mi se dopala ova 7.2 🙂

Nazad
Vrh Dno