Šta je novo?

XnView 1.90

• Začetnik teme Začetnik teme wiz011
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod mene taj bug ne postoji. Da nisi mozda verziju 1.90 instalirao preko 1.82?

Kod mene taj bug ne postoji. Da nisi mozda verziju 1.90 instalirao preko 1.82?
Ni kod mene. Osim toga, ne razumem šta znači "nema odvojeno sortiranje za fajlove i foldere", kod mene su folderi uvek na početku. I da, ja jesam instalirao preko 1.82.

Ne znam onda sta moze biti uzrok tom problemu. Kod mene cekiranje one opcije koju sam naveo gore bas resava taj problem. Kada je decekirano onda otvara sve umanjeno i sabijeno, a kada cekiram onda onako kako podesim, odnosno kako je poslednji put bilo otvoreno.

Da, i da dodam jos nesto. Postoji i zvanicni forum na kome mogu da se postavljaju razna pitanja, prijavljuju bug-ovi itd. pa verujem da je korisnije videti da li tamo ima vec nesto o tome i postaviti temu, ako nema, nego slati mail autoru.

Poslednja izmena:
Možda je vic u tome što sam iskoristio opciju da setovanja ne drži u Registry-ju nego u INI fajlu? INI se pokazuje uvek kao brže rešenje, možda u Reg ima neki bag.

Sad vidim da sam i ja odabrao istu opciju.

Options>System Integrations>Save Options>As INI in folder

Mozda si u pravu?

Jos samo da ja skontam kako da izbacim dugme za skeniranje na toolbar browser-a i bog da nas vidi! :d

Poslednja izmena:
Promeni sam da cuva podesavanja u registriju i sad sa pozicijom prozora vise nema problema.
Inace, ja bih voleo da foldere moze da sortira po imenu, a fajlove po datumu. Na njihovom forumu su mi jos pre pola godine rekli da ce to uzeti u obzir,al badava...
Pozdrav

Nazad
Vrh Dno