Ovaj sto je meni stigao je ANWMLi verzija, znaci najosnovniji model, i plastika krcka kada se nasloni ruka, koliko sam primetio ni baterija nesto ne drzi dugo, 2,5 h maks. Ekran je izuzetno dobar, ali taj notebook necu ja da koristim vec neko ko ce da kuca tekst, gleda filmove i nareze po neki DVD s vremena na vreme, tako da mislim da je ok, jedino za to grebanje ekrana, moracu nesto da smislim. ako do toga dodje, ali koliko para toliko muzike, u svakom slucaju, ono sto sam imao da vidim pre ovog Acera, a po ceni je tu kao Acer, nesto ispod ili nesto iznad, ovaj Acer ubedljivo najbolje izgleda i deluje, pa vi sad' vidite. Ako nista drugo ventilator izbacuje vazduh sa leve strane, za razliku od MSI-a koji vam duva u desnu ruku, posto najcesce su ljudi desnjaci, i tako pravo da vam kazem ja sam zadovoljan.
@ Exe ti naravno planiras da kupis duplo skuplji notebook, jer tebi to treba u stalnom radu i video si da ovaj nije za tebe, ali s obzirom na izbor kod nas i cene, ja sam vise nego zadovoljan, a i osoba koja ce koristiti taj notebook, naucice na njemu da radi i to je to, za jednog pocetnika ovo je super. Za sada je sasvim prijatan za rad, nisam imao prilike da radim na skupim notbookovima, tako da sem tog krckanja plastike i par sitnica nemam zamerki.
Takodje ima sporiji hard disk, ali naravno treba razumeti da je ovo osnovni model iz jeftine klase. Hvala exe, ali i ranije da si mi to rekao, ja bih verovatno opet uzeo ovaj, jer nema neki izbor za te pare.
Ono sto je mene odusevilo, neke sitnice, je pakovanje, stvarno imaju smisla ovi iz Acera, osnovna kutija, lepo dizajnirana, bila je zapakovana u kutiju za avionski transport, inace notebook je proizveden 2007-e (pa se nadam da su u medjuvremenu otklonili tu manu sa grebanjem 😀).
@AleksBGD: Slazem se, ziveli!!! 😀