Šta je novo?

Clone DVD - koji

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
precesto mi se desava da kombinacija clone dvd i any dvd ne daju rezultate, stalno prijavljuje neke greske.
koji program je trenutno dobar da se kloniraju video zapisi?

DVD Shrink 3.2 + AnyDVD 6.1.1.3

DVD Decrypter.

edit: DVD Shrinku ne treba AnyDVD.

Poslednja izmena:
dvd shrink mi je prijavio neki invalid disk navigation structure, a dvd decrypter neki read error, koliko se secam.
film je the da vinci code, sta su mu napravili....josh ja kolegi; naravno da moze se kopira, to je sekund posla :D

DVD Decrypter.

edit: DVD Shrinku ne treba AnyDVD.

DVD Shrink-u je neophodan macrovision decrypter, pošto on obavlja samo jednu funkciju: Prebacivanje video materijala sa originalnog DVD-a na rezanac, pri čemu ima nekoliko opcija kloniranja: 1:1 kopija (bez authoring-a ili sa) i shrinking (prebacivanje, npr. filma sa DVD-9, tj. DL, na DVD-5, tj. običan DVD, uz max. očuvanje kvaliteta. Naravno, i ovde je moguće uraditi authoring ili ostaviti strukturu DVD-a netaknutu)
AnyDVD je parče softvera čija je uloga jednostavna: skida zaštitu sa DVD-a i to je to.
Može se koristiti i DVD Decrypter umesto AnyDVD-a, ali je njegovo razvijanje prekinuto, pa postoji mogućnost da neki DVD neće "razbiti".

Konkretno, DaVinci Code sam lično prekopirao sa kombinacijom DVD Shrink 3.2 + AnyDVD 6.1.0.1 bez ikakvih problema.

Poslednja izmena:
@zoni - any dvd + dvd shrink mi je prijavio onu gresku invalid disk navigation structure
@garson - skinucu ga, pa probam. svukao sam josh neka dva programa
isto neki 3rd party clone dvd koji se zablokira kada krene kopiranje i neki AoA dvdcopy, koji se naravno isto blokira

sada vidim da mi je malo mator anydvd verzija 5.2.6.1 vidim da je dogurao do 6...

izgleda da radi sa novijom verzijom anydvd, bio bih slab doktor...dijagnostika mi je sa pogresnog kraja

Poslednja izmena od urednika:
Evo kako je izvrsio kompresiju Clone DVD sa 8ice na 5icu:
Impresivno, na obicnom televizoru verujem da su razlike tesko primetne.

Original 01

Original 02

CloneDVD 01

CloneDVD 02

Poslednja izmena:
ja koristim Any dvd + Slzysoft clone dvd 2. kad mi prijavi gresku (obicno na crtacima) kloniram dvd sa Nero-m.

Jel any DVD za "dz" ili treba "c.."?

Meni je sa Dvd Shrinkom kompresija i rezanje trajalo 2 sata, masina je na 1,2 GHz, jel to uobicajeno za Dvd Shrink, ili ja nisam nesto dobro podesio ili je masina slaba.
Isla je prvo analiza pa encoding, pa rezanje.
Pozdrav

Meni je sa Dvd Shrinkom kompresija i rezanje trajalo 2 sata, masina je na 1,2 GHz, jel to uobicajeno za Dvd Shrink, ili ja nisam nesto dobro podesio ili je masina slaba.
Isla je prvo analiza pa encoding, pa rezanje.
Pozdrav

Na mojoj mašini sa DVDShrink-om ceo proces (encoding+burning) traje oko 10 minuta za prosečan DVD, tako da....

Ali ti imas Opteron ;)

@prdex: s obzirom da ti je slab procesor, nije neobicno da proces traje dugo.

Na mojoj mašini sa DVDShrink-om ceo proces (encoding+burning) traje oko 10 minuta za prosečan DVD, tako da....

Da li to znaci da si iskljucio analizu?Pitam zato sto predlazu da se ostavi ukljucena, analiza kod mene je trajala 50 min.
Pozdrav

pitanje je da li radi kompresiju sa dvd9 na dvd5 ili sa dvd5 na dvd5.
ja imam 1.6ghz i isto mi je trebalo oko 1 sat i nesto sa dvd9 na dvd5

Nazad
Vrh Dno