Šta je novo?

problem sa pustanjem filmova i klipova?

maratonac

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2006
Poena
319
Problem mi se javlja kada hocu da pustim neki film ili klip(svi tipovi fajlova,sem .3gpp koji moze ali preko iTunes),jednostavno se sve usporii ni9sta ne mogu da iskljucim nego sam prinudjen da restartujem komp.
Ovo mi se desava sa svim plejerima(MV2plus,wmp10,quick time,media classic.....),instalirao sam kodeke,sve, ali nece da pusti nijedan video fajl.
Da li to ima nekakve veze sa dotnetfx-om,posto imam problem i sa njim?

Pa nije bas da sam sve instalirao,ubacio sam MV2player,Divx paket,Media classic player,Coda codec pack i to je otprilike to.
ali sustina je u tome sto kada pokrenem neki video fajl,u bilo kojem plejeru,racunar mi strasno uspori,prozori pocnu polako da se otvaraju,a kada uspem da otvorim task manager on pokazuje iskoriscenost procesora 100%,a memorije oko 250 mb(inace imam 512mb),i kada uspem da prekinem pokrenuti plejer onda se sve vrati u normalu.

Jesi li probao da reinstaliras kodeke. Da nisi mozda imao vec neke kodeke na sistemu kad si instalirao ove tj. da nisi instalirao preko njih.

Imas previse kodeka, skini ih sve i stavi samo osnovne i neces imati problema.

Ja takođe imam problem sa otvaranjem 3gp fajlova. Imam inastliran najnoviji klite codec pack, kao i mpc sa kojim sam pustio da se otvaraju 3gp fajlovi, ali mpc je opet tražio codece za ove fajlove. Naravno svi fajlovi su snimljeni telefonom. Kad pustim mp4 fajlove koje snima moj Samsung sve je OK, ali sa 3gp fajlovima imam velikih problema.

Da ali on nema problema sa 3pg,a ti koristi VLC Player.

Al si brzo odgovorio :) A ja usput obrisao post, pošto sam rešio problem :) Samo sam reinstalirao klite kodek pack.

Izgleda da je problem bio sa Office 2007,jer otkada sam njega instalirao ovo mi se desavalo,na kraju sam izgubio strpljenje i reinstalirao windows,posto deinstaliranje svega gore navedenog ukljucujuci i Office-a nije dalo rezultate.Sada kada je reinstaliran Windows sve radi sjajno,ali nisam insatlirao jos uvek Office 2007.

Ja sam ranije imao problema sa tim Coda codecima pa sam preesao na k/lite mega codec pack

Moja preporuka su ffdshow kodeci. Koristim ih vec godinama i otvaraju sve. Sad ima verzija za vistu koja takodje radi odlicno.

Izgleda da je problem bio sa Office 2007,jer otkada sam njega instalirao ovo mi se desavalo,na kraju sam izgubio strpljenje i reinstalirao windows,posto deinstaliranje svega gore navedenog ukljucujuci i Office-a nije dalo rezultate.Sada kada je reinstaliran Windows sve radi sjajno,ali nisam insatlirao jos uvek Office 2007.

Ja imam identican problem ali kod mene ni formatiranje hard diska nije pomoglo. Naime, kupio sam Gigabyte Nvidia 7600gs pre neki dan i od tada su nastali ti problemi. Ni jedan format nece da pusti. Probao sam sve zive programe, kodeke(naravno nisu bili instalirani svi odjednom) i nista. Cak sam i formatirao hard disk. Jel moguce da je problem u napajanju. Jel moguce da napajanje sa ploce nije dovoljno za ovu kartu. Radi se o MSI KT4V maticnoj ploci i AMD Athlon 2.4 XP procesoru. Dajte neki predlog, poludecu vise.

Pozz!!

Ja imam identican problem ali kod mene ni formatiranje hard diska nije pomoglo. Naime, kupio sam Gigabyte Nvidia 7600gs pre neki dan i od tada su nastali ti problemi. Ni jedan format nece da pusti. Probao sam sve zive programe, kodeke(naravno nisu bili instalirani svi odjednom) i nista. Cak sam i formatirao hard disk. Jel moguce da je problem u napajanju. Jel moguce da napajanje sa ploce nije dovoljno za ovu kartu. Radi se o MSI KT4V maticnoj ploci i AMD Athlon 2.4 XP procesoru. Dajte neki predlog, poludecu vise.

Pozz!!

Ovo sam negde vec citao. Tamo si rekao da ti igre rade normalno sto znaci da i graficka radi normalno. Ako mislis da je napajanje u pitanju poskidaj sa njega sve sem osnovnih stvari i pokusaj onda ili pozajmi od nekog neko drugo pa probaj, jedino tako mozes znati da li je napajanje u pitanju.

Resen problem. Problem je bio u drajverima za maticnu plocu, instalirao sam update za plocu i sada je sve ok. Ako neko bude imao slican problem... tako se resava

All in One 1.0.3.0

to je to cak i u Winamp-u ima titla!!!

Program je extra!! Sve pusta i mozes da namestis sta hoces unutar njega! :)

Isto tako mozete da probate AIO GOM Player, moze da koristi svoje interne kodeke ili externe, pusta zilion formata kao i ostecene video fajlove.
Proverio sve to kod mene na kompu.
Inace, od kodeka koristim COLE2k pak (advanced za NT i basic za 98/ME), realalt i quickalt.
Nikad nikakvih problema...

Nazad
Vrh Dno