Šta je novo?

BFG ili XFX

7600 GT,a daleko su od "manje" poznati

Dva najpoznatija proizvodjaca u USA.Moja preporuka je BFG, ali samo zato sto fabricki OC-uju svoje kartice....daju 5-ogodisnju garanciju, koliko se secam.
E sad, 6800GT ili 7600GT....bolje uzmi 7600GT, novija je tehnologija, a OC-ovan je vec i osetno brzi.

Uzmi definitivno 7600GT... Jesu za nas nepoznati ali su u svetu sam VRH...

Nebitno koji od ta dva,ali kad bi vec mogao da biram uzeo bih XFX... Ne pitaj sto:d

Ja bih uzeo 7600gt naravno. Novija + brža + ne znam gde ćeš naći novu 6800gt i jopš po ok ceni ali dobro to je manje bitno u ovom slučaju. Uglavnom moj glas za 7600 gt 😉 (ako imaš samo ove 2 opcije)

Naslov je totalno zbunjujuci: "BFG ili XFX". Ja koliko vidim, zbog dvoumljenja bi prije trebalo da stoji "7600GT ili 6800GT" - za kojeg god proizvodjaca od ova dva (BFG ili XFX) se odlucis, neces pogrijesiti. A moj glas ide za 7600GT.

7600GT je bolja samo ni jednu od tih kartica nemozes da uzmes jer su PCI Exspress a koliko vidim iz tvoje konfiguracije imas plocu sa AGP slotom tako da ti treba neka AGP graficka karta.

Aha, eto...bogami to se zove firma. 🙂

Da to je firma ali sta ta garancija za severno americko trziste vredi ovde? Mislim da je bolje varijanta neka losija firma (Asus, MSI) sa 3 godine garancije kod nekog naseg distributera nego lifetime u USA.

definitivno 7600gt
kao sto kazu ostali clanovi to su jako poznati proizvodjaci

Da to je firma ali sta ta garancija za severno americko trziste vredi ovde? Mislim da je bolje varijanta neka losija firma (Asus, MSI) sa 3 godine garancije kod nekog naseg distributera nego lifetime u USA.
Pa dobro, ali kad covek vec dobija grafu za DZ.....ovo je cisto ilustracija o kakvoj se firmi radi. E sad, (EEEEventualnu) reklamaciju moze da odradi preko te "veze" od koje i dobija grafu....mislim, kad je vetj 5 godina garancija za ostatak sveta.

7600GT je bolja samo ni jednu od tih kartica nemozes da uzmes jer su PCI Exspress a koliko vidim iz tvoje konfiguracije imas plocu sa AGP slotom tako da ti treba neka AGP graficka karta.

Ta ploca je crkla! I sad je nova u masini, ali sam zaboravio da prepravim. Citao sam malo o pomenutim proizvodjacima. Znam da nisu manje poznati, mislio sam kod nas. Razmisljam se izmedju te dve kartice iz prostog razloga sto ne zelim da taj neko pukne previse para zbog toga. Znam i da je 7600gt i novija i brza i bolja, ali me interesuje koliko je zapravo dobra 6800gt? Jel sam primetio da je kod nas i kad je bila aktuelna, slabije bila zastupljena, a kod nje mi je zanimljivo i to sto ima 256bitnu memoriju, zapravo sve kartice iz 6800 serije, osim LE varijante imaju 256bitnu memoriju. Koliko je to vazno?
A sto se tice garancije, ona nije problem iako je u USA.
Pozdrav

BFG vazi za premium brend. To ti onako srBski receno znaci da ces da platis vise za isti hardver jerbo dobijas:
1. 24/7 podrsku koja je free -> sto ti nista ne znaci jer zivis u Munze-konza 🙂
2. dozivotna garancija -> takodje nema neku upotrebnu vrednost bar po mom misljenju a posebno zbog cinjenice iznete pod tackom 1.

Dakle ja mislim da mozes i jeftinije da prodjes za slican kvalitet i bez ugradjene cene podrske. secam se kad sam ja kupio XFX 7800GT za 390 dolara da je BFG bio 460 iz cista mira...

Poslednja izmena:
@patrola: ja sam imao 6800GT karticu, i kartica je veoma dobra...7600GT ima 128-bitnu magistralu, ali to nadoknadjuje klokovima i boljom memorijom...koliko vidim svi topici ovde na benchu (6800GT vs 7600GT) daju blagu prednost ovoj drugoj.

Nazad
Vrh Dno