Šta je novo?

Infernal

Јој полако се демоима ја још увек скидам Silverfall :D

Fino & Simpatično :)

Screenshots/Gameplay podseca na igru "Cold War", s'tim sto je graficki za generaciju ispred, no videcemo kad izadje. :)

@.:GoRaNStEin:.

Od svezijih igara takodje i "Sherlock Holmes: The Awakened" ima podrsku za Ageia PhysX

kako po gameplay-u pobogu :|...
cold war je sunjacina i to teska, na principu splinter cell-a i tako to...

a ovo je rokacina... vise podseca na second sight i psi ops... (obe igre sam igrao na konzoli)
a ovo deluje stvarno simpaticno i zanimljivo, moze da bude neka vrsta malog osvezenja pred ove velike hitove koje nam nadoilaze....

Grafika i dizajn su odlicni! ANimaci ja bi mozda mogla biti maaalo bolja, ali ok je!

Sto se fizike tice, to sto su koristili AGEIA-in API ne znaci da moras da imas i njihovu karticu (bas kao i u slucaju svih ostalih igara uz koje se distribuira AGEIA-in software). Fizika niti je zahtevna niti je spektakularna. Nista ne tece, nista se ne dimi, nicija majica/jakna se ne klati, a to sto se sadnuci razlete u paramparcad koga briga!

Pored toga uz demo se distribuira starija verzija Physx softvera i DirectX distribucije (ovo se resi rucnim prepakivanjem i preimenovanjem fajlova, nakon raspakivanja instalacije demoa)

Poslednja izmena:
Sto je najludje stvar je gotovo igriva na R9600xt! Na very high setinzima radi dosta dobro u indoor delovima mape. Napolju frame rate vec ume da padne ispod nivo igrivosti. X800 karte garant teraju ovo bez vecih problema. Odlicna optimizacija.

Grafika i dizajn su odlicni! ANimaci ja bi mozda mogla biti maaalo bolja, ali ok je!

Sto se fizike tice, to sto su koristili AGEIA-in API ne znaci da moras da imas i njihovu karticu (bas kao i u slucaju svih ostalih igara uz koje se distribuira AGEIA-in software). Fizika niti je zahtevna niti je spektakularna. Nista ne tece, nista se ne dimi, nicija majica/jakna se ne klati, a to sto se sadnuci razlete u paramparcad koga briga!

Pored toga uz demo se distribuira starija verzija Physx softvera i DirectX distribucije (ovo se resi rucnim prepakivanjem i preimenovanjem fajlova, nakon raspakivanja instalacije demoa)

Hm, ja mislim da te dodatne physx efekte vidis samo uz pomoc AGEIA. Sigurno nisu isti efekti sa i bez te kartice ... Moze li neko to da potvrdi ko ima Ageia Physx Card eventualno?

Dokaz : http://hardware.gotfrag.com/portal/gallery/501/

Poslednja izmena:
Ne znam za AGEIA kartice, ali pre par sati kod drugara na 7600GT probah ovu igru (demo) i odusevljen sam ! Malo se treba navici da ti telo coveka koga vodis blokira nisan ali nije strasno. Atmosfera je bas dobra, grafika umerena i dobra, sasvim dovoljna, a igra radi glatko na max setovanjima na 1300 i kusur sa 1000 i kusur (neka njegova custom 4:3 rezolucija na 19" CRT-u). Sve u svemu bas mi se svidelo, kad izlazi ovo ?

Ne znam za AGEIA kartice, ali pre par sati kod drugara na 7600GT probah ovu igru (demo) i odusevljen sam ! Malo se treba navici da ti telo coveka koga vodis blokira nisan ali nije strasno. Atmosfera je bas dobra, grafika umerena i dobra, sasvim dovoljna, a igra radi glatko na max setovanjima na 1300 i kusur sa 1000 i kusur (neka njegova custom 4:3 rezolucija na 19" CRT-u). Sve u svemu bas mi se svidelo, kad izlazi ovo ?

negde 23.2., rekao bih

ima slican dizajn i atmosferu kao Riddick ako se ne varam!to mi se i u njemu svidjalo sto si iz prvog lica mogao da vidis svoje telo i nekako osetis onu ljudsku tromost i pritisak gravitacije!ako je i upola tako onda ce ovo diti sasvim solidna igra..

S obzirom na efekte i izgled uopšte i na snagu moje mašine čini mi se da je ovo veoma dobro optimizovano :smoke: Ono malo priče što se nazire deluje zanimljivo, mešavina oružja i moći, sasvim solidno, samo da bude raznolikih nivoa i biće ovo super igra :)

ma radi na 7600GT-u ko ludo, kao sto rekoh, sve na max, 1340x1020 rezolucija, samo na par mesta sam video da je fps pao na ispod 30, al to su bila neka mesta do kojih sam dosao jer sam se kreveljio po mapi i popentrao se na vrh neke kuce i stojao iza dima iz dimnjaka i neke vatre pa je sve bilo u bloom-u...Ne verujem da ce neko to raditi LOL :d

Izgleda odlicno....download initiated...:D
Izgleda da ce se Ageia-in API koristiti, da li ce i kartice??? :trust:

Poslednja izmena:
Igra je super, nego imam jedan problem....
Kako da ubijem onog Monk-boss smaraca koji ima onaj shield oko sebe, kapiram da ima neka fora sa svetlima, ali.....nije mi jasno sta treba da radim....

Igra je super, nego imam jedan problem....
Kako da ubijem onog Monk-boss smaraca koji ima onaj shield oko sebe, kapiram da ima neka fora sa svetlima, ali.....nije mi jasno sta treba da radim....
Ta svetla blokiraju regeneraciju manae plus što ovaj deo započinješ s 0 iste. Kad ih ugasiš tj. upucaš manae počinje da se regeneriša i možeš da koristiš onu vatrenu magiju (RMB), a ona je jedina koja može da mu naudi. Nakon desetak sekundi on će ponovo upaliti svetla, ti ih ponovo ugasi i opet pucaj na njega onon vatrom i nakon jedno 3-4 puta biće poslat na onaj svet :D a ti ćeš moći da nastaviš svoju zanimljivu (destruktivnu i krvavu) :-devil-: avanturu.

Poslednja izmena:
Ta svetla blokiraju regeneraciju manae plus što ovaj deo započinješ s 0 iste. Kad ih ugasiš tj. upucaš manae počinje da se regeneriša i možeš da koristiš onu vatrenu magiju (RMB), a ona je jedina koja može da mu naudi. Nakon desetak sekundi on će ponovo upaliti svetla, ti ih ponovo ugasi i opet pucaj na njega onon vatrom i nakon jedno 3-4 puta biće poslat na onaj svet :D a ti ćeš moći da nastaviš svoju zanimljivu (destruktivnu i krvavu) :-devil-: avanturu.

Jasno kao dan, Hvala na iscrpnom odgovoru....odoh da se igram :-devil-:

poz
:wave:

Poslednja izmena:
koliko je teska finalna verzija i jel' se pojavila?

ko proba neka napise zahtevnost u 12x10...ako nije novi Vegas moracu da opletem :)

Super mi radi ovaj demo,sve na max u native rez. >30fps nego igrajucji sam dosao do onog dela gde treba da se peleportujem,ne znam koji mi je qrac al nikako ne mogu da se teleportujem kako treba,pritisnem dugme odredim uz pomocj misa destinaciju kliknem lmb i on me teleportuje ali me posle 2sek vrati na isto mesto ,gde gresim?:wall:

ko proba neka napise zahtevnost u 12x10...ako nije novi Vegas moracu da opletem :)

ma igra nije uopste zahtevna ! Mislim da bi na 6600GT-u radila 12x10 sve na max bez AA i AF...na mojoj karti demo je radio/radi 12x10 6xAA i 16AF HQ sve glatko :smoke:

@M!ST!CX:

Ne gresis, to tako funkcionise, imas par sekundi da se okrenes i da stisnes onaj switch desno od tebe...

Poslednja izmena:
Jel bi mogao neko da kaze nesto o samoj igri,pa nije valjda grafika najbitnija,bitan je valjda i gameplay :)
Jel da svlacim ili ne?

Jel bi mogao neko da kaze nesto o samoj igri,pa nije valjda grafika najbitnija,bitan je valjda i gameplay :)
Jel da svlacim ili ne?

Pa klasican Third Person Shooter, u stilu MPaynea ... Nista spektakularno, pitko, slatko, instant zabava, kao ***** za jednu noc, zaboravices je 2 dana nakon sto je zavrsis, a opet, bice ti lepo dok je budes igrao :).

gx-x je napisao(la):
@M!ST!CX:
Ne gresis, to tako funkcionise, imas par sekundi da se okrenes i da stisnes onaj switch desno od tebe...
hvala na info-u,presao sam taj deo

Pa klasican Third Person Shooter, u stilu MPaynea ... Nista spektakularno, pitko, slatko, instant zabava, kao ***** za jednu noc, zaboravices je 2 dana nakon sto je zavrsis, a opet, bice ti lepo dok je budes igrao :).

Ok,hvala.Ubedio si me. :d

Po meni je bolje igrati neku stariju igru nego ovo njesra, strasno.

Vrh Dno