Šta je novo?

First benchmarks of Crysis appear!

• Začetnik teme Začetnik teme yooyo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
http://www.vr-zone.com/?i=4555

Samo da dodam... u testu su koristili 2xG80 sa nezvanicnim driverima (postoje i 100.54, koje posedujem 🙂 ) i NVidia je rekla da se ti driveri ne koriste za SLI jer ce raditi sporije nego single card.

ma ovo zzesce smrdi!
prvo, SLI ne radi pod Vistom, drugo, Crysis ne koristi Ageia Physx i trece otkud kinezima Crysis demo?!

Cetvrto vec se ovome prica u Igrama.
I naravno, odakle ti kinezi maznuse demo, a o samom DX10 da ni ne govorim. MS i NVidia i ATI i sam Crytek cuvaju DX10 iza devet brava ko da je leprozan a kinezi testiraju. Ali posto je tema na zvanicnom forumu Crysisa zakljucana i demantovana onda je to zavera i Crysis ce stvarno da trazi komp iz 2010. da bi radio u 1024x760 sa nekim minimalnim AA i AF.

Nisu dzaba smislili NVIDIA SLI 2.0 tehnologiju.Znaci samo treba da uparimo 4x 8800Gtx i dosta rama i ima da je poteramo u 1024x7.....Sta ocemo vise....Puna kapa :d

Poslednja izmena:
znam ja lika kojem ce na fx 5200 da radi extra (kao i sve igre do sad) :d

ma ovo zzesce smrdi!
prvo, SLI ne radi pod Vistom, drugo, Crysis ne koristi Ageia Physx i trece otkud kinezima Crysis demo?!
Pogotovo što jeste da se očekuje da će biti zverski zahtevan, al' ono mi deluje kao nenormalno slab rezultat.

Poslednja izmena:
Reakcija iz Crytek-a http://incrysis.com/crysis/index.php?option=com_content&task=view&id=264&Itemid=2
There have been quite a few rumors ciculating around the Internet regarding some questionable performance benchmarks. EA/Crytek have made this statement to inCrysis to clarify this.

"We understand there are some rumours in some of the message boards about technology benchmarks as it relates to Crysis and we want to assure you that these are just rumours. We realize that the technical specifications and requirements are a huge topic among our community and when we are prepared to give out our system spec recommendations, you will be the first to find out. Please treat everything you do not hear directly from us as speculation."

ti kinezi nam prodaju maglu :S: kao sto vec neko rece oni samo navlace posete na sajt :-devil-:

Nazad
Vrh Dno