Šta je novo?

Problem sa grafikom, treba pomoc

• Začetnik teme Začetnik teme kec242
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

kec242

Slavan
Učlanjen(a)
05.12.2006
Poena
304
Kada god pokusam da otvorim bilo koji video materijal, komp mi se zablokira. Bukvalno bilo koji video fajl. To je pocelo od kada sam kupio graficku kartu Gigabyte 7600gs.

Konfiguracija:

MSI KT4V
Athlon XP 2.4
Gigabyte 7600gs 256mb

Probao sam i da skinem drajvere sa neta za graficku ali nije pomoglo. Probao sam i s najnovijim codec-om, nista. Jel ima neko resenje osim formatiranja harda?

Pokusaj da detaljno izbrises sve ostatke prethodnih driver-a sa prog. Driver Cleaner Pro i to uradi u Safe Modu.Nakon toga instaliraj najsvezije driver-e.A inace bih ti preporucijo da instaliras K-Lite Codec pack(kodek)+Media Player Classic.

Pokusaj da detaljno izbrises sve ostatke prethodnih driver-a sa prog. Driver Cleaner Pro i to uradi u Safe Modu.Nakon toga instaliraj najsvezije driver-e.A inace bih ti preporucijo da instaliras K-Lite Codec pack(kodek)+Media Player Classic.

Nije uspelo. Cak sam i formatirao hard, nista se nije promenilo. Jel moguce da ima neka opcija u podesavanju graficke karte koji treba da ukljucim ili iskljucim?

Kada god pokusam da otvorim bilo koji video materijal, komp mi se zablokira. Bukvalno bilo koji video fajl. To je pocelo od kada sam kupio graficku kartu Gigabyte 7600gs.

Konfiguracija:

MSI KT4V
Athlon XP 2.4
Gigabyte 7600gs 256mb

Probao sam i da skinem drajvere sa neta za graficku ali nije pomoglo. Probao sam i s najnovijim codec-om, nista. Jel ima neko resenje osim formatiranja harda?

Ja koristim Gordian codec i nikad nisam imao problema sa video fajlovima. U kom programu pustas video fajlove? Probaj neki drugi, recimo ja koristim MV2 Player.

Nazad
Vrh Dno