Šta je novo?

Zvanicna Vista tema

• Začetnik teme delimir
  • Datum pokretanja
Pa sto se tice instalacije..poprilicno sam siguran, jer sam prvo (greskom) skinuo 32-bitnu verziju pa onda ovu all in one (64bit i 32bit)..s tim sto je i 32-bitna bagovala, tj zaglavljivala pri kraju. Nista, imam sacuvanu instalaciju pa cu pokusati na manjoj brzini da narezem.

Vista i Sb Live driver

probao sam i NGO drivers (koje je Harry pomenuo) i cini mi se da su bolji od kx3538 beta tako da bolje instaliraj njih.
Evo oba linka u svakom slucaju:

kx 3538 beta

NGO Creative Modded Driver

ajd nek neko okaci 4.66 soundstorm vista custom driver plz, postoji komplet nforce remix ali je 40MB, previse za moj ISDN :(

Kx driver radi, ali mi Master Mixer ostao bez slajdova, kao na slici???
Ngo modded driver ima manu, samo stereo i ne može da okrene Front to Rear, koji ima kvalitetniji zvuk...

Prilozi

• Kx.jpg
    Kx.jpg
    137.8 KB · Pregleda: 184
Koliko će da se razlikuje ova verzija koja izlazi 30. januara od ove RTM?

Ljudi, jeli naterao neko Canon LBP 2900 da radi?

Ja nisam iako sam pokusavao.Ali vidim da su na DL sekciji postavili i Vistu, ali za ist nema drajvere za ovaj model.Najverovatnije su to stavili zbog nekih modela za koje su izbacili drajvere a za nas koji imamo ovaj model ili ih bole dupe ili ce da izbace drajver tek kada zvanicno izadje vista u prodaju.Mada se ja i inadam da ce barem sama vista imati MS drajvere za ovaj stampac, jer mozda canon i ne izbaci drajvere za ovaj model.

@Baal:

Pa ova RTM verzija je ta koja ce se zvanicno pojaviti 30.01.2007.

Pa da ***, malo mi je i nelogicno da Vista sama po sebi ne sadrzi drajver, nije ovaj stampac ultragigamegaprintamA3ukoloruza6sec i to. Mada ja je nisam jos instalirao, mislim da cu za kaoji dan pa cu da vidim. Ako ne bude radio koristicu XP na drugoj particiji, dok ne srede drajvere.

Jel ima neko problem sa prikazom slova na visti?Kao da su boldovana,ili mozda cak blago duplirana.Deblja su za nijansu nego sto treba i izgleda malo zamucena,ne znam kako da objasnim ali znam da bole oci posle duzeg gledanja.Instalirao sam Catalyst 8.31 i nista.

Jel ima neko problem sa prikazom slova na visti?Kao da su boldovana,ili mozda cak blago duplirana.Deblja su za nijansu nego sto treba i izgleda malo zamucena,ne znam kako da objasnim ali znam da bole oci posle duzeg gledanja.Instalirao sam Catalyst 8.31 i nista.

ukljucen je cleartype (AA na fontovima) po defaultu

Nasao sam.Search+Help je chudo :D ali mi se ni ovako ne svidja :wall: svakako mi predstoji kupovina TFT-a.

Poslednja izmena:
Ogromna je razlika kad gledaš ClearType na CRT-u i TFT-u. I mene su isto bolele oči od toga na CRT-u jer je slika premutna, ali na TFT-u bole oči bez toga jer je pikselizacija prevelika i tek sa ClearTypeom slova izgledaju normalno.

Instalirao Vistu, koristio sam je jedno 3 sata i vratio sam se na XP. Za sad, not my cup of tea.

jel uspeo neko da namesti skystar2 pod Vistom? Konkretno me zanima AltDVB... Stavio sam poslednje VISTA BETA drajvere 4.4.1 BDA i ne radi mi AltDVB

Evo meni danas stigla original. Posto moja firma ima SA. *** Enterprise verzija, nije losa....

Poslednja izmena:
@Baal:

Nije to bas tako... Vista radi savrseno i sa 1 GB RAM-a.
Jedino su tako performanse u igrama malo losije nego na XP-u, ali sta da se radi...
Lepota nema cenu ;)

Pa dobro.. I ne radi mi Pro Evolution Soccer 6 na Visti. :d

nece, puca kod dizanja drajvera za SS2

jel mozes da mi posaljes svoj AltDvb?

Pazi ovako,Prvo manuelno instaliras drivere 4.40 pa posle instaliras softver od ovih novih Bda
drivera.
Tako u kombinaciji ce da ti proradi i dvbdream.altdvb i progdvb.

Koliko je ovo dobar/loš skor?

Prilozi

• vista.jpg
    vista.jpg
    82.1 KB · Pregleda: 269
Ljudi, da li je neko instalirao Vistu sa Audigy2 karticom i Cubaseom SX3.
Mislim se da predjem na novi OS ali se plasim da mi nesto bitno nece raditi!

Pazi ovako,Prvo manuelno instaliras drivere 4.40 pa posle instaliras softver od ovih novih Bda
drivera.
Tako u kombinaciji ce da ti proradi i dvbdream.altdvb i progdvb.

nece, nece, nece i nece (radi samo ProgDvb, ali ne i AltDvb - zakuca pri dizanju Dev_SkyStar2.int)

Ljudi, da li je neko instalirao Vistu sa Audigy2 karticom i Cubaseom SX3.
Mislim se da predjem na novi OS ali se plasim da mi nesto bitno nece raditi!

Testirao sam sa Audigy2 ZS karticom, beta driveri sa creative sajta. Medjutim trajali su samo do novembra, cini mi se. Nista od 7.1 ili nekih boljih performasni dok ne izbace prave drajvere. Ovo za sada moze da se skine sa njihovog sajta:
-Creative Sound Blaster Audigy Series Vista Beta Driver 2.12.0001 (37.39 MB) 12 Jan 07
-Creative CD Burner Plugin 5.01.31 for Creative MediaSource 5 Player/Organizer (9.91 MB) 22 Dec 06
-Creative MediaSource Player/Organizer 5.10.38 (39.77 MB) 22 Dec 06

Skinuo sam Nero 7.7.5.1. Lite (34mb) i nece ni da se pokrene,jel ima neka fora ili moram da skidam drugu verziju(7.5.7.0.)?

Nazad
Vrh Dno