Izludjuje me komp. Uzeo sam extra komp pre nekih 4 meseca i od tad me izludjuje.
Da ne navodim sad celu konfg ali dao sam skoro 1000e za konfg i to bez monitora. E sad svako normalan bi pomislio da kad sam vec dao tolike pare da necu morati da se akam sa tim kompom ali iskreno ja non stop imam probleme. Znaci probao sam razlicite verzije win xp i sa svakom se isto ponasa. Najvise me izludjuje sto kada pokrenem bilo koju igru jednostavno komp se resetuje posle nekog vremena. (komp se ne pregreva i RAM mi je ok)
Ali ajde nisu igre ni bitne. Problemi su sledeci.
Kada probam da instaliram VISTU:
-kao upgrade xp-a odmah me izbaci i prijavi error 0x0
-kao clear instalaciju, uvek zaglavi negde pred kraj instalacije
A ujedno primetio sam da mi HD nesto cesto skljocka.
Maxtor 200GB DiamondMax 21 (M3200820A), 7200rpm, 8MB buffer, UltraATA 133MB/s,
Sa obzirom da mi je sve pod garancijom, zanima me dal iko zna ista o ovom problemima i dal ovo skljockanje podleze garanciji jer ne verujem da je to normalno stanje.
Hvala puno svima koji daju bilo koji savet...
Da ne navodim sad celu konfg ali dao sam skoro 1000e za konfg i to bez monitora. E sad svako normalan bi pomislio da kad sam vec dao tolike pare da necu morati da se akam sa tim kompom ali iskreno ja non stop imam probleme. Znaci probao sam razlicite verzije win xp i sa svakom se isto ponasa. Najvise me izludjuje sto kada pokrenem bilo koju igru jednostavno komp se resetuje posle nekog vremena. (komp se ne pregreva i RAM mi je ok)
Ali ajde nisu igre ni bitne. Problemi su sledeci.
Kada probam da instaliram VISTU:
-kao upgrade xp-a odmah me izbaci i prijavi error 0x0
-kao clear instalaciju, uvek zaglavi negde pred kraj instalacije
A ujedno primetio sam da mi HD nesto cesto skljocka.
Maxtor 200GB DiamondMax 21 (M3200820A), 7200rpm, 8MB buffer, UltraATA 133MB/s,
Sa obzirom da mi je sve pod garancijom, zanima me dal iko zna ista o ovom problemima i dal ovo skljockanje podleze garanciji jer ne verujem da je to normalno stanje.
Hvala puno svima koji daju bilo koji savet...