Šta je novo?

Neobee.net PROBLEM

evo samo doprinos u informisanju o 'Neobee.net problem' temi

da se zna, tako je ceo dan

Prilozi

• neobee.jpg
    neobee.jpg
    104.1 KB · Pregleda: 171
Ja neam problema sa neobee-em, nisam dobijao pretece mail-ove, p2p softver koji koristim svlaci vise nego korektno(uTorrent), naravno DL zavisi od broja korisnika koji sheruju odredjeni fajl. verujem da kolegama sa foruma koji su kog nekog drugog provajdera takodje DL zavisi od share-a fajla koji se svlaci, znaci od manje od 1kb/s pa do "punih" 55kb/s ... ako gresim neka me kolege isprave, ako je DL bolji neka kazu kod kog su pravajdera 😀

Posto mi je net uvek ukljucen,danas ustanem oko 12h pogledam pukla veza i jedva se konektujem i nadjem obavestenje na sajtu da je bio prekid od 8 do 11h,bice i ovih dana pa da obavestim sve korisnike kad vec neobee ne moze.

Obaveštenja / Stanje mreže
PREKID ADSL SAOBRAĆAJA U BEOGRADU

Zbog planiranih radova na redovnom održavanju mreže "Telekom Srbija" a.d. doći će do prekida ADSL telekomunikacionog saobraćaja na sledećim centralama:
CSNL Konjarnik
Radovi počinju 29.01.2007. i trajaće od 8 do 11 časova. Očekivano vreme trajanja prekida je 120 minuta.

CSND Braće Jerković A
CSND Braće Jerković B
CSND Medaković
Radovi počinju 30.01.2007. i trajaće od 8 do 11 časova. Očekivano vreme trajanja prekida je 120 minuta.

CSND Kaluđerica
CSND Denkova bašta
CSND Autokomanda
Radovi počinju 31.01.2007. i trajaće od 8 do 11 časova. Očekivano vreme trajanja prekida je
120 minuta.

CSNL Zvezdara
CSND Mileševska
CSND Sveti Sava
Radovi počinju 01.02.2007. i trajaće od 8 do 11 časova. Očekivano vreme trajanja prekida je 120 minuta.

CSNL Krunski venac
Radovi počinju 02.02.2007. i trajaće od 8 do 11 časova. Očekivano vreme trajanja prekida je 120 minuta.

Poslednja izmena:
Do pre par dana sam chak pohvalio Neobee kako eMule radi sasvim ok, ostavim ga nocu i ujutru kad se probudim uvek me prijatno iznenadi, medjutim poslednje dve vecheri nece da prodje ni TCP test koji radim uvek posle konektovanja eMule tako da nema svrhe ostavljati ga na low ID-u, a imam sigurno jedno 25 fajlova koji su stigli skoro do pred kraj, sta cu ako ovo nikad ne proradi???!! Hehe, da li je do Neobee-ja ili je samo neshto trenutno prslo? Ima li ko slichan problem?

I meni je juce stigao mail slicne sadrzine. Vec razmisljam da se prebacim kod drugog provajdera, mada cu ostati jos malo dok mi neistekne uplata za ovaj mesec, a posle zbogom neobee. Korisnik sam neobee ADSL-a nekih godinu dana i sto se tice njihovih usluga nisu losi. HTTP download je ok i u proseku je oko 26KB preko celog dana i noci, torrenti su super nocu, a preko dana katastrofa 1-2KB. Da mi nisu poslali ovaj mail "upozorenja" verovatno nebih menjao provajdera ovako primorali su me na to.

Ja sam poslusao SnakeEyes-a i sad posle maltene godinu dana koristenja Neobee-a imam podeljeno misljenje.
Zadnjih 2 meseca FPS online radi na ping-u od 40 - 50 sto je sasvim prihvatljivo a TorrentLeech radi sa Download-om od 70 Kb-a i to full po nekoliko sati, kasnije mogu da postujem sliku ako neko ne veruje ?!

prosle godine mislim u septembru i oktobru sam vec bio otkazivao cak i krenuo da vratim modem ali sam se uplasio gubljena porta na vise meseci 😡

Sada bih rekao da su OK ali se bojim da to kod njih ne traje dugo, cekam priliku da obezbedim port i predjem na SezamPro

I mene jedino brine to gubljenje porta, mada ako treba neko da me zeza i ja da cutim i trpim onda cu pre da se strpim i sacekam port.

Da li se sa neobee ADSL-om dobija i mail nalog? Ja sa ptt ADSL-om nisam dobio nista osim modema i uputstva, ko zna mozda su mi vec trebali poslati 100-ak mejlova sa pretecim sadrzajem ali ne mogu jer nemam mail za koji 100% znaju da je moja.

Poslednja izmena:
ma osim torrentleech-a sa drugih sajtova opet isto uzas ....ebiga nemam vise zivaca se raspravljam

vlcsnap3896289lk7.png

Nema razloga za raspravu sve je jasno sto se tice Neobee provajdera. To su nasi moralisti.:d

Ne znam za vas,ali meni torrenti i to javni rade odlicno od kako sam uradio format c i ostavio bez kasperskog,torrenti i danju i nocu rade odlicno,lime wire isto odlicno radi,nekako su se sad poboljsali ili mozda nisu 🙂

gle ovo znaci torrent sa torrentleech i sa revolutiontt nebo i zemlja isti odnos seedera i pirova
na leecheru mi ide 10 na na revolutiontt max ...
ovo se desilo isto kad pre neki dan im drkno link,mislim kako je bilo ovo sad radi super samo sto imaju brate propusta strasno i sve u svemu nisu pouzdani nikako...
sad ide leto pa ce slabo sta da se pojavljuje interesantno ....ovo im je prilika da se malo srede pred sezonu a ne kao ove da su pola radili a pola ne
i kakve veze ima format C majketi sa adsl-om molim te objasni nam????
mozes radis format ringla isto je ...ja koristim ubutu nema virusa firewall-a ....ako oce te h4cne ...moz samo gleda i da mu bude krivo

Poslednja izmena:
Samo me zanima strucno objasnjenje da ti torrenti sa jednog trackera idu full brzinom a sa drugog nikako. Mislim zanima me o kakvoj je to onda filtraciji portova od strane provajdera rec?

gle ovo znaci torrent sa torrentleech i sa revolutiontt nebo i zemlja
i kakve veze ima format C majketi sa adsl-om molim te objasni nam????
mozes radis format ringla isto je ...ja koristim ubutu nema virusa firewall-a ....ako oce te h4cne ...moz samo gleda i da mu bude krivo

Pre formata mi su torrenti uzasno isli 0.4KBs je bio max,sigurno su se neki programi klali sa torrentima
Koristio sam i ja ubuntu i kubuntu i ostao na SuSE,na kojem sam vam i sam odavno pokazivao kako su isli torrenti....

Evo kako ide nocu. Sve ok kada bi tako bilo i preko dana ja nebi imao nikakvu zamerku.

Prilozi

• Neobee night DL.jpg
    Neobee night DL.jpg
    100.6 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
jel bilo danas nekih problema na neobee adsl-om? drugar mi se zalio da ne radi...

Bilo je problema, nije radilo od jutros uopste, a probao sam da se konektujem oko 15.30 i radilo je. Bilo je i obavestenje na njihovom sajtu, kazu da je Telekom izvrsavao neke radove...

Mr.Bungle os pozivnicu da ti posaljem idu brze torrenti ....mojne skidas vise od 2 komada na 256 sporije ide!?!?!?!
ma danas nisu radili od 11 do nekih 15 ...opet kao telekom xaxaxaxax... ma da

Ma danas je bilo opste rasulo, sve sto je vezano za telekom je puklo, MTS64 i familija, nije radio u opste, medju mrezni pozivi izmedju 064/familije i ostalih bili nemoguci, medjugradska fixna telefonija isto nije radila, net nestao skoro svima, ptt, SBB, neobee... znaci kolaps, ko da su pravili neki socioloski experiment da vide kolko smo zavisni od komunikacija...

Ma ajde popi..... sam znaci,ustajem vidim pukla veza ja da se conn,nista,jedva nadjem mob. da odem preko njega na njhov sajt,cvrc ne radi crk'o,pokusavaju,rek'o ma grom me puk'o necu da zovem one iz teh.podrske glupi su ko noc.Ja vec pomislio opet telekom nesto zeznuo oko mog porta,jer isto tacno pre mesec dana na danasnji dan mi je izdahnuo net.
Posle im se podigao sajt,ali obavestenje je stajalo samo za Novi Sad,i bas sam juce gledao da li ima neko i stajalo je samo za Novi Sad,za BG nista.I tek posle je proradio,vec sam razmisljao da odem da im vratim opremu...

Pa u subotu su na radiju javljali da je presecen neki opticki kabel ka beogradu i da su veze u vojvodini u rasulu, koliko znam ni 064 mreza dobrim delom nije radila uopste.

Poslednja izmena:
Pa ja treba da slusam radio,pa da znam sta je presecno i gde??? Ako su zadovoljni nasim korscenjem njihovih usluga i time sto na vreme svoje racune izmirujemo,mogli su da okrenu i da kazu sta nije uredu,ili da napisu na sajtu,bilo sta...
Nego sta treba ja da zovem teh.podrsku,da cekam ko ludak i onda da mi se javi neki EXpert koji ce mi reci da do mene nesto nije uredu :wall:
Ne pricam ovo za ovaj preki sto je bio neki dan,nego pricam evo koliko sam kod njih vise od pola godine ima,bilo je iskljucenja nekoliko puta,a na njihovom sajtu nista.Pa mogu barem dan ranije da posalju mail da ce tad i tad doci do prekida i kraj,kako mogu da me smaraju i spamuju kad dodje 7 dana pred istek mesec,i onda da mi odbrojavaju i salju mailove sa time koliko je ostalo jos dana da izvrsim uplatu,a kad treba da zavrnu nikom nista 😡

Poslednja izmena:
danas su radili isto ko preko qurca....njima je svakog dana presecen kabl
sva sreca sto nema nista na netu inace bi danas slusali moju histeriju preko telefona

Poslednja izmena:
Znaci i ti si primetio,au znaci juce skidam nesto jedva da izvuce 15KBs

evo sad sam zvao podrsku ne radi ebote nikako...ni http .....
ne mogu da otvorim sajtove muci se firefox...STRASNO!!!!!!

Poslednja izmena:
Od danas sam se reshio napasti zvane Neobee ... Chakao sam mesec dana na PTT ADSL i dobio sam ga danas. Mnog bolje od Neobeeja. Sutra idem da im vratim modem i trazim nazad pare koje sam im pre skoro tri meseca dao za ponovnu realizaciju.

Nazad
Vrh Dno