Moorhuhn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.09.2004
- Poena
- 620
Ma daj, zezaš. 7300GT u AGPu ima na tržištu koliko hoćeš. Isto važi i za 7600GS, ali on je nekih 115€.:d
Pozdrav.:wave:
nisam u toku stvarno... nema ga u imtelovom cenovniku, a pcberza sad ne radi... koja je cena?Ma daj, zezaš. 7300GT u AGPu ima na tržištu koliko hoćeš. Isto važi i za 7600GS, ali on je nekih 115€.:d
Pozdrav.:wave:
U pravu si ali uskorooo prelazim na novu plocu,C2De6600,2gbrama.....😛 i naravno na neku DX10 graabulju:banana:necu da te omalovazavam, ali ne vidim kakve ces ti koristi imati od toga ? pa tvoja cela konfa kosta malo preko 350e...
Jos da se uskoro pojave kod nas 8800GTS(320Mb)sa cenom ne vise od 310e i ima da se furaaaa....
U pravu si ali uskorooo prelazim na novu plocu,C2De6600,2gbrama.....😛 i naravno na neku DX10 graabulju:banana:
A ti beci ocima:zgran:
Svaka cast, jos uvek je nema na sajtu Club3d-a a vi je vec imate u prodaji, dusa me boli zbog kupovine 7900 GTO-a pre par meseci a znao sam da je trebalo da cekam.A za 319e, već danas, može? :eyebrows:
Ne smeju da stave, nVidia zvanično predstavlja taj model sredinom februara...jos uvek je nema na sajtu Club3d
I treba ti bezmalo 2 prosecne plate da to kupis... 😀 super stvar...Eh sta ti je biti srbin. Ljudi i ne naprave nesto a mi to vec imamo u prodaji.😛
Pa narucite malo vise od 10 komada pa da vidimo kako se rasprodaju...Da, ali se prvo rasprodaju GTX... 😉 Nego, s tim u vezi pitanje: 2x 8800GTS/320MB SLI koštaju sada koliko jedna 8800GTX/768MB. Procena odnosa performansi?
2 GTS-a u SLI-u su brzanego jedan GTX, ali SLI za sada ne radi pod Vistom, a kad ce ne zna se!Da, ali se prvo rasprodaju GTX... 😉 Nego, s tim u vezi pitanje: 2x 8800GTS/320MB SLI koštaju sada koliko jedna 8800GTX/768MB. Procena odnosa performansi?
Još dugo nećemo videti DX10 only igre, takođe ne može se očekivati da će se prelazak na Vistau obaviti preko noći tako da stvarno ne vidim zašto po tebi ne vredi kupiti 8800GTS 320MB za igranje u XPu 😛 Za sad DX10 je nažalost manje više samo ''cool feature'' 8x00 serije, ono što je daleko važnije je sirova snaga i bolji prikaz slike.Da bi poredio 8800GTS 320 vs 640MB treba ti Vista sa kulturnim driverima, sigurno neces nju da kupujes zbog DX9 na XP, a nisam siguran koliko je ram bitan u DX10 (da li trazi dosta vise vrama, opet mnogo vise stvari odradjivace se u samoj grafickoj, van ostatka sistema), da ne bude opet koliko para toliko muzike...
Otvaraš top igraonicu? :eyebrows:Pa narucite malo vise od 10 komada...
Ja sam mislio na DX10 only igre, znači one koje nikako neće moćin da rade na DX9 hardveru. Takođe nikako nisam hteo da kažem da nema smisla uzimati Dx10 karticu već sam samo odgovorio na po meni glupu tvrdnju da je 8800GTS glupo uzimati za DX9 i XP, pa treba nečim terati i Oblivion i R6 Vegas :djos dugo? Pa na prolece stize DX10 patch za Company Of Heroes, koji ce ovu fantasticnu igru uciniti jos detaljnijom! A na leto stize Crysis... do kara godine bice jos DX10 naslova. Postojace one i u DX9 izvedbi, ali ce vlasnici Viste biti motivisani da predju na DX10 akcelerator, kad se ovi naslovi/patchevi pojave.
ja nisam bas siguran, ali koje su to uopste dx10 only igre, makar i u najavi?? I crysis ce da radi na dx9 kartama...
Ako se i pojavi u skorije vreme bice to nesto sponzorisano od nvidije ili ati-ja. Niko se nece odreci 95% trzista.Citat:Citiram korisnika: joriq
ja nisam bas siguran, ali koje su to uopste dx10 only igre, makar i u najavi?? I crysis ce da radi na dx9 kartama...
kolko ja znam takva igra ne postoji ni u najavi.
Otvaraš top igraonicu? :eyebrows:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari