Šta je novo?

Area 51 problem kako preci jedan nivo?

bojke1

Slavan
Učlanjen(a)
14.01.2006
Poena
375
Moja oprema  
CPU & Cooler
RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
Matična ploča
MSI B550 GAMING PLUS
RAM
KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
GPU
ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
Storage
KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
Zvuk
JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7009,SONY BDP-S6200
PSU
SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
Kućište
COOLER MASTER 690 II ADVANCED
Monitor
DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
Mobilni telefon
Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Evo ako moze jedna mala pomoc.Poceo sam da igram ovu igricu i zapeo sam skoro vec na pocetku pa ako moze mala pomoc.
Naime u nivou gde treba da se iskljuci generator ja dobijem komandu da iskljucim generator koji je pod naponom i ne znam kako to da odradim.Vidim da imaju neke merdevine uz koje bih trebalo da se popenjem ali su one pod naponom i cim pridjem i pokusam da se popenjem zaginem od struje.
Pa ako je neko vec prosao ovu igricu zamolio bih za malu pomoc.
U svakom slucaju hvala unapred.
Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Probas da upucas kutiju sa osiguracima. Davno sam je igrao, nesto mi ostade u secanju.

Probas da upucas kutiju sa osiguracima. Davno sam je igrao, nesto mi ostade u secanju.
Kazi mi gde se nalazi ta kutija sa osiguracima.Evo sada sam bas probao da je nadjem ali kod onog velikog generatora je nema nigde.U jednom delu prostorije se nalaze neke merdevine ali na njih ne mogu da se popnem zato sto iz jednog dela generatora izbija kratak spoj i struja pada direktno na merdevine tako da ne mogu da se popnem dok negde ne iskljucim struju pa ako mozes da se setis cekam odgovor.Pozdrav!!!!!!!!!!

Nema kutije sa osiguracima. Jel to onaj nivo gde imas tri generatora paralelno postavljenih, a izmedju njih seta struja? I treba da se popnes iznad da uzmes nesto?
A iza poslednjeg imas merdevine na koje ne mozes da se popnes od struje?
Ako je to onda nema kutije sa osiguracima, nego treba da prodjes izmedju prvog i drugog generatora, kako elekticni lukovi dolaze do tebe, ti ih preskaces i saginjes se i moras da se probijes kroz njih da dodjes do druge strane, i onda ti je vec gotovo...

Nema kutije sa osiguracima. Jel to onaj nivo gde imas tri generatora paralelno postavljenih, a izmedju njih seta struja? I treba da se popnes iznad da uzmes nesto?
Ako je to onda nema kutije sa osiguracima, nego treba da prodjes izmedju prvog i drugog generatora, kako elekticni lukovi dolaze do tebe, ti ih preskaces i saginjes se i moras da se probijes kroz njih da dodjes do druge strane, i onda ti je vec gotovo...
Da to je bas taj nivo.Znaci tuda treba da probam da prodjem.Pokusacu pa cemo videti sta ce biti.U svakom slucaju hvala na savetu.Pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prosao sam onako kako si rekao.Hvala i pozdrav!!!

Poslednja izmena od urednika:
Nema na cemu.

Nazad
Vrh Dno