Šta je novo?

Tomb Raider: Anniversary

shoma

Slavan
Učlanjen(a)
23.09.2006
Poena
455
A message from Eidos:

Eidos is pleased to announce some special news directly to the Tomb Raider community. The official name of the next Tomb Raider game is Lara Croft Tomb Raider: Anniversary, and the first screenshot is going straight to where it matters most – the people who have supported Lara across the years. As most of you may already know, Tomb Raider: Anniversary has drawn its inspiration from the original adventure that started it all. It is a celebration of Lara Croft and the history of the Tomb Raider franchise. One would need to be blind to not see the impact that Lara Croft has had, both on gaming in general, as well as pop-culture. She is a character that people connect with, a character that transcends the media in which she was originally presented. However, Lara’s rise to fame didn’t just magically happen. There has been a very powerful, dedicated fan base that has not only tracked her every move over the last 10 years, but helped transform her from being just a video game character, to an international digital celebrity. Over the years, the fans of the Tomb Raider franchise have been constantly asking for a new version of the original Tomb Raider. We have answered the call with Tomb Raider: Anniversary. This game is for the fans. It only makes sense that the first information, as well as much more to come, goes directly to the fans. We hope you enjoy the screenshot, and keep your eye out for more information soon.

Za sve ljubitelje Tomb Raider-a izlazi remake originalnog Tomb raider-a koji koristi Legend's engine. Najavljen je za proljece. :cigar:

Jos da ubace i orginalnu muziku sa PS verzije i super

I jos da podrzava ispravan next generation posto je na Legendu bio isuvise bugovit.

Poslednja izmena:
Nije bagovit, nego neoptimizovan, grafički... I ja jedva čekam remake!

Tamo u nekom patchu (1.2 valjda) su rekli da su optimizovali next-gen mod, mada meni svejedno radi u dvadesetak frejmova...

Eh, those were days . Kad se stim kako smo ortak i ja na PS-u igrali Tomb Raider ko
blesavi . Jedva cekam da isprobam Anniversary, samo da optimizuju malo engine .

Ja ovih dana igram PC verziju uz pomoc glide emulatora (Glidosa) u visokoj rezoluciji i fantasticno se zabavljam. To je bila igra.... I ja jedva cekam remake. Slike obecavaju puno.

***a, loše je port TR:L prenet na PC, pa čak i ako si imao najjaču kartu (ja sam igrao na 7950GX2), bilo je nivoa gde užasno secka, čak i kad se smanji rezolucija. To nisu mnogo popravili nikakvi patchevi. A i to je problem sa mnogim igrama koje se prave za next gen konzole. Ipak, TR:A radi drugi tim i to je PC igra, tako da će sve biti kako treba!

Poslednja izmena:
Mjesec dana vise manje, to i nije strasno samo da ne bude vise od toga. A i bilo je za ocekivati da ce odloziti izlazak igre jer je to postao standard za danasnje vrijeme.
Portovi su skoro uvije imali problem sa tim, samo sto sam je igrao TRL na slabijoj masini pa se nisam puno uzbudjivao zbog toga. A TRA izgleda ekstra.

Poslednja izmena:
Meni se zamisao svidja... presao sam original i ovaj cu sigurno... a koliko me secanje sluzi u pitanju je dosta teza igra od ove poslednje i nadam se da tu nece praviti kompormis...

drugari ponovo sam zaglavio neznam pobediti onog velikog zlotvora u finalnom konfliktu.
HEEELP

Nazad
Vrh Dno