Šta je novo?

Leadtek 7300GT extreme voltmodding

juhu, malo sam se poigrao sa driverima, tvikovima i naravno oc-em, za sad neki osrednji rez, pozzz

p.s. Moram da priznam da je 3d mark 03 jako jako kompleksan, spi je malo dete u poredjenju sa ovim. Nekada jaci klokovi bez trotla daju slabije rezove, vazna napomena 3d mar startovati odmah nakon boot-a.

Prilozi

• 18k.JPG
    18k.JPG
    244.5 KB · Pregleda: 402
Poslednja izmena:
Xexe, extra rezultat :wave: Ja sa mojom X1950 Pro ne mogu da izvucem ni 16k :wall:

Poslednja izmena:
Misko manijache :D svaka chast! sad uzmi jos jednu (moju :d) moduj je i stavi u sli pa izbaci rezultate. To bi bila ludnica.

Extra rez !! Ja sa e6300 na def i 7900gs def imam oko 17000, a sa oc 7900gs oko 20000. Još malo pa me stiže

dajte mi 2x7600GS i pa-pa 8800GTX :d.

I sta li joj bi ono jutro... Mora da je Win ili driver zezao. Extra je rez nema sta :wave:

Misko na kojim klokovima je taj rez ?

I sta li joj bi ono jutro... Mora da je Win ili driver zezao. Extra je rez nema sta :wave:

Brate tad nisam imao pojma o tvikovima, koristio sam poslednje off drivere itd.... do pre 10 dana nisam znao sta je ROP, nisam imao blage veze sa 3d-om, i posle 10dana sam oborio svetski rekord ;) , taktovi karte 860/880 -128 delta. Al rivatuner/win/driveri (91.47 najbolje rezove daju kolko vidim) natvikovani do daske. Naravno artifakti prste na sve strane :) ali karta ne kuca :-devil-: .

p.s. za koji dan 20k magic :-devil-:, naravno na sub-zero-u

Poslednja izmena:
Misko, svaka ti cast.Skor je stvarno odlican tj. vrhunski.
Mogu misliti koliko bi moja jadna karta doduse sa ddr2 memorijom dala poena...brrrr

Nego da li si testirao graficku u 05-ci i 06-ci.Bas me zanima koliki su tu skorovi?

Nego da li si testirao graficku u 05-ci i 06-ci.Bas me zanima koliki su tu skorovi?

Mogu nije problem, probacu ovih dana sa jacim procem i jace zategnutim ramom i grafiku cu da koknem na 2V pa kud puklo :exploder: , samo 05/06 nisu toliko zanimljivi jer nisu toliko zahtevni, njih vrtim sa prilicno jacim klokovima za kartu ipak je 03 tata ;), ali ubacicu i njih cisto reda radi malo da preslisam ove 7900GS usere :d

Poslednja izmena:
Kod mene najbolej rezove daju 91.31 pa mozes i niih da probas, ako vec nisi.
A i ove novije patchovane verzije 05-ce i 06-ce kao isto malo poboljsavaju skor, ali nesto sitno, barem je tako kod mene.

juhu, malo sam se poigrao sa driverima, tvikovima i naravno oc-em, za sad neki osrednji rez, pozzz

p.s. Moram da priznam da je 3d mark 03 jako jako kompleksan, spi je malo dete u poredjenju sa ovim. Nekada jaci klokovi bez trotla daju slabije rezove, vazna napomena 3d mar startovati odmah nakon boot-a.
Nedjo vidis li ti ovo? :D

Mozda, ali te sprece u max clocku, ovde ne juris samo najbolje drivere, nego i najbolje drivere koje pri tom daju najveci moguc overclock karte tu se razlikuju npr ranije 8x verzije daju veci klok ali ne i perfomanse itd...

Znam u cemu je stvar, nego kod mene sa 91.31 postizem iste klokove kao i sa 91.47, ali su ovi prvi jednostavno brzi.Dok sa ovim 93.71 mogu cak i malo vece klokove da postignem, ali onda karta jednostavno trotluje(a ista volatza je u pitanju u sva tri slucaja oko 1.35v za core od ~630, i temperatura ne prelazi 56c prilikom "markovanja") i samim tim izbacuje manji skor tako da su za mene ovi drajveri najlosiji.Naravno ovo je slucaj kod mene, kod ivice koji ima 7600gs 91.47 su brzi od 91.31, dok ove novije nisam ni isprobavao.

a koliki je max rezultat bez artefakata? i koliki su clock gpu/mem tada?

Znam u cemu je stvar, nego kod mene sa 91.31 postizem iste klokove kao i sa 91.47, ali su ovi prvi jednostavno brzi.Dok sa ovim 93.71 mogu cak i malo vece klokove da postignem, ali onda karta jednostavno trotluje(a ista volatza je u pitanju u sva tri slucaja oko 1.35v za core od ~630, i temperatura ne prelazi 56c prilikom "markovanja") i samim tim izbacuje manji skor tako da su za mene ovi drajveri najlosiji.Naravno ovo je slucaj kod mene, kod ivice koji ima 7600gs 91.47 su brzi od 91.31, dok ove novije nisam ni isprobavao.

ajd probacu i ja 91.31, iskreno njih nisam jos probao.

a koliki je max rezultat bez artefakata? i koliki su clock gpu/mem tada?

ne znam jurio sam max max, to nema neke logike jer svi rokamo high quality kad se igramo a za trku high perf za sve pa bilinear itd, cisto sumljam da bi za sve na max quality mogao preko 15k

Extra rezultat stvarno ,o klokovima da ne pricam o_O

Bas si mu :banana:
:smoke:
Samo mi postojanje artefakta malo kvari dozivljaj...

Prvo drago mi je da "ulazish" :D u shtos (ako se setim josh nekog tweaka javljam)!
Rez ti je extra!
Rekao sam ti da je rez bez artifakta ono shto je na vecoj ceni ( sa akcentom na vecoj)!
A mark 01 ti je josh malo osetljiviji,pa bi bilo lepo da njega malo provrtish ;)
:wave:

Tako nekako :smoke:

Samo da znas, igranjem sa LOD-om (verujem da znas sta znaci ova skracenica ;)) mogu da se dobiju interesantni rezultati... mada, kad vec procackas sve i utvrdis koji nivo ti najbolje odgovara, najbolje je da odes iz sobe i pustis da se izvrti test, s obzirom da ti se nece dopasti ono sto ces videti! :d

P.S. Sad ti trazim sve tweak-ove koje imam za 3DMark, evo me vitlam na oba kompa, pa da ti ostavim ovde. Ima toga dosta, mogao bi esej da se napise ;)

Poslednja izmena:
Vrh Dno