Xmm da, 7900GTO jeste najbolja kupovina ali ako imas priliku da kupis X1950 Pro za 190 evra onda nemoj uopste da razmisljas. Ipak je to onda vec razlika u ceni od 60-70 evra a razlika u performansama nije tolika. Sa 7900GTO neces moci da ukljucis AA i HDR u isto vreme dok sa X1950 Pro mozes :banana:
Hehe, problem je u tome sto ja citam razne testove, gledam karakteristike i performanse, a relativno slabo
sve to i razumem....
Ova kartica mi stvarno deluje dobro, i nije toliko problem cena, ALI trenutno slabo sedam za komp, i nije mi
potrebna zamena kartice jer je sve relativno kada ce mi zatrebati za igre. No ipak sam veliki zaljubljenik u igre,
i sada mi se ukazala neka prilika da malo ulozim u komp, a relativo skoro sam ga pojacao na 2.8 intel, 1 gb ram
(dodao bih jos 1gb), 200hdd i jedino mi ta graficka stoji kao "usko grlo". Uzeo bih tu graficku samo me
najjednostavnije zanima DA LI CE ONE NAJZAHTEVNIJE IGRE RADITI EXTRA BEZ IKAKVOG SECKANJA NA TOJ KONFIG SA
HIGH DETALJIMA (NE IGRAM NIKADA NA VISE OD 1024X768 ZNACI NE ZANIMAJU ME JACE REZ).
To je ono, jer ne bih bespotrebno ulagao u tu graf. ako je ona ipak neko prelazno resenje,iako ce tu i tamo da secne
zato kazem, tj. pitam, mozda bih i nasao neki evro preko ali za neko 200% isplativo reshenje.....ili nije potrebno....???
Josh jedna sitnica me zanima, u opisima se pominje kao da treba 2 kartice, ili je ona dupla, ili tako neshto???
Ne razumem, dali treba da kupim 2 takve da bi radilo ili shta?
Na bechmarkovom testu u onim 3dmark programima, igrama i tome sl. su rezultati ove kartice ubedljivo najloshiji u
poredjenju sa "MSI nx7950 gx2, MSI RX1950 XTX, X1950 PRO CROSSFIRE" i to negde za skoro duplo...
Uzgred ta x1950 pro crossfire jel to neka poboljshana verzija (ima dosta dobre rezultate na testovima, i iskreno
ako nije neka razlika u ceni oko nje se ne bih mnogo dvoumio)???
Hvala ljudi na odgovorima!!!
(ja bih odavno izgubio strpljenje sa objasnjavanjem ovako nekome)....