SeeBeen
Jež
- Učlanjen(a)
- 10.01.2005
- Poena
- 680
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD ThreadRipper 3960X
- Matična ploča
- Asus ROG Zenith II Extreme Alpha
- RAM
- 8x8GB Corsair Vengeance RGB Pro @ 3600MHz
- GPU
- MSI GeForce RTX 3090
- Storage
- 4x Samsung 980 Pro 1TB
- Zvuk
- Integrale + Logitech Z-5500
- PSU
- Asus ROG Thor 1200W
- Kućište
- Lian Li PC-011D XL
- Monitor
- 3x 27"
- Miš & tastatura
- ZSA Moonlander + Logitech MX Master 3
- Laptop
- MBP 14 M1
- Mobilni telefon
- Samsung S22 Ultra
- Pametni uređaji
- Smartwatch
- Steam
- coola_m
- Pristup internetu
- Optički internet
Na laptopu imam integrisani radeon x1100 (Fujistu Siemens Amilo Pa1510). Laptop ima s-video izlaz a tv nema pa koristim s-video->composite adapter i kompozitni kabl.
U CCC-u sam podesio da mi se desktop extenduje na tv, i on to odradi, ali je slika crno bela. U sekciji TV Properties 2 sam isao na formats i tu imam sledece opcije:
*Use signal appropriate to Regional Settings - u regional settingsu mi je mesto boravka namestena serbia
*Select by country/region - tu sam probao Nemacku, francusku, ameriku i jugoslaviju!
*Select by signal format, ali koji god da stavim slika je i dalje crno bela.... Ovo su signali
M/NTSC, B,D,G,H,I,K,L/PAL.
Treba mi tv out, ali nikako to da podesim... Je*avam se po netu dva sata i nikako da nadjem resenje, tj. da li to moze da se resi bez svideo kabla i scart adaptera...
Zaboravih da napomenem da sam ih sve probao, ali da nijedan nece da radi... I verzija drajvera je 6.14!
Unapred hvala...
U CCC-u sam podesio da mi se desktop extenduje na tv, i on to odradi, ali je slika crno bela. U sekciji TV Properties 2 sam isao na formats i tu imam sledece opcije:
*Use signal appropriate to Regional Settings - u regional settingsu mi je mesto boravka namestena serbia
*Select by country/region - tu sam probao Nemacku, francusku, ameriku i jugoslaviju!
*Select by signal format, ali koji god da stavim slika je i dalje crno bela.... Ovo su signali
M/NTSC, B,D,G,H,I,K,L/PAL.
Treba mi tv out, ali nikako to da podesim... Je*avam se po netu dva sata i nikako da nadjem resenje, tj. da li to moze da se resi bez svideo kabla i scart adaptera...
Zaboravih da napomenem da sam ih sve probao, ali da nijedan nece da radi... I verzija drajvera je 6.14!
Unapred hvala...
Poslednja izmena: