Šta je novo?

Koji od ovih telefona

morbius

Rambo Amadeus
VIP član
Učlanjen(a)
08.03.2003
Poena
1,065
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 5 5600X
Matična ploča
Asus Prime B350-Plus
RAM
2x8GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
GPU
Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
Storage
XPG Gammix S11 Pro 1TB
PSU
Seasonic 520W 12Mii
Monitor
BenQ VZ2770h 27", ASRock PG32QF2B 32"
Miš & tastatura
Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
Mobilni telefon
Poco F5
Pristup internetu
  1. Optički internet
Prijateljica mi je dobila ponudu od mobilnog operatera za novi telefon. Evo šta se nudi:

1. Nokia 6070
2. Sony Ericsson K320
3. Motorola L6
4. Samsung S40i (za ovaj bi morala da doplati 50 evra)

Koji od ovih modela je najbolja ponuda? Pre svega me interesuje ergonomija, kontrast ekrana, jednostavnost rukovanja, pouzdanost, kvalitet izrade i trajanje baterije više nego neke ultra-mega-turbo mogućnosti koje ona neće koristiti.

[spam] I ponovo SE pobedjuje 😀 [/spam]

:d

Rekao bih da zeni treba konfekcija (kao i svakoj zeni),a ne nekakav bluetooth (sta li je to,a uz to i ne radi :d + ko zeli plave zube na svom mobilnom, bolje je imati lepu maskicu 😀)....

100% tačno

Hm, prevideo sam kljucnu rec: "zeni..."

:d

Edit: pa zna se da zene vole samsunge

Так точно товарищ капитан :smoke:
Ali bre zašto:wall: :wall: Da li je moguće da dizajn ima toliko presudnu ulogu?? Čim ga vide odmah padaju komentari tipa: "Jao što je mali i sladak" :d Ma žasu.
E da, pa nemate pojma kako sam se obradovao kada sam u metrou u Moskvi video devojku sa Nokiom N93, ili neku sa E70, to su bre prave žene :banana:

Verovatno je u pitanju S400i

Nemoguće, jer:

Prijateljica mi je dobila ponudu od mobilnog operatera za novi telefon.

4. Samsung S40i

Ni Telenor ni Telekom ne nude i-mode kao uslugu, tako da prosto ne mogu da verujem da bi joj ponudili (ili bilo kome, uostalom) aparat koji je 1000% nelegalno uvezen. GARANTUJEM da Roaming ne može da uopšte dobije S400i iz Koreje, jer ni jedna mreža na teritoriji na kojoj oni posluju ne podržava (niti najavljuje) i-mode. Čak ni Mobilkom ne dolazi u obzir jer ne radi sa i-mode, već sa Vodafone Live! morbius, razjasni molim te!

Ako je kojim katastrofalnim slučajem ipak u pitanju S400i, predložio bih E370 umesto njega, jer je telefon sličan po izgledu, i totalno ženski, cenovna razlika je 20 EUR, a E370 je mnoogo boljih karakteristika.

NOKIA 6070 je aparat koji su i jedan i drugi operater imali (ili imaju još uvek) u svojoj ponudi i mislim da su prodali desetine hiljada komada ... ja nikako ne bih nosio aparat kojih ima zilion na tržištu. Uostalom, uporedite ih sami: http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=1229&b=974&c=695 i videćete da je K320 po karakteristikama tata ostalima ...

l6 je extra fon , a ima i i plavi zub... inace je fon po kvalitetu izrade i izgledu za 3 klase bolji od navedenih

Poslednja izmena:
zato ja i pitah sta fali l6? mislim kao telefon ne kao notebook/kamera/mp3player i ostalo sto sad ljudi cene na telefonima..

Ima odlicnu autonomiju baterije, veoma je laka za uportebu, malih dimenzija, subjektivno lepog dizajna, glasan speakerphone, USB interfejs...

Nemoguće, jer:

Ni Telenor ni Telekom ne nude i-mode kao uslugu, tako da prosto ne mogu da verujem da bi joj ponudili (ili bilo kome, uostalom) aparat koji je 1000% nelegalno uvezen.

Mislim da mu je prijateljica van ove zemlje tako da mozda njen operater nudi ove modele telefona. Ne verujem da se ponuda odnosina MTS, niti na Telenor. 🙂

Na kraju je uzela Nokiu.

A ponuda je bila od TIM mreže, dakle ne u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno