Šta je novo?

Orion-DVD Player

• Začetnik teme Začetnik teme zacool
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

zacool

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2005
Poena
319
Keva ima neku prijateljicu koja putuje kod nasih severnih suseda i donosi robu. E sad u tom katalogu videla je Orion DVD Player, ima 2 varijante, jedan za 45 e a drugi za 65 e. Pokusacu da saznam modele. Moze li ko da mi kaze vredi li to uzimati ili ne?? Mislim da se ne *****em oko toga da ne cita titlove i slicno.

Hvala unapred

Keva ima neku prijateljicu koja putuje kod nasih severnih suseda i donosi robu. E sad u tom katalogu videla je Orion DVD Player, ima 2 varijante, jedan za 45 e a drugi za 65 e. Pokusacu da saznam modele. Moze li ko da mi kaze vredi li to uzimati ili ne?? Mislim da se ne *****em oko toga da ne cita titlove i slicno.

Hvala unapred

Ne znam koliko ti znaci ovo sto cu ti reci o "Orion-u". Ja imam TV i Video napred navedene marke, kupljen 1990. godine. Za 17 godina na Tv-u sam zamenio jedan kondenzator (i dan danas radi ko "zmaj" u mojoj sobi), a na videu se zaprljala glava i ne radi premotavanje unazad... Za njihove Dvd plejere sam cuo da su ok. Mislim da neces pogerisi ukoliko ih pazaris, ali moja ti je preporuka da tehnicke stvari u danasnje vreme kupujes iskljucivo u mestu (gradu...prodavnici....) gde mozes lako zameniti uredjaj ukoliko nesto nije u redu. Danas sam kupio mob samsung d 600, vec sutra ga nosim na reklamaciju.....Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno