Šta je novo?

Half Life 1 original CD

• Začetnik teme Začetnik teme globus
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

globus

Čuven
Učlanjen(a)
21.11.2003
Poena
609
Da li ima negde da se kupi original Half Lifer, Condition Zero ili bilo sta sto bi mi omogucilo da otvorim steam nalog za Counter Strike?

Poslednja izmena:
Comtrade u ns, ja gledao pre neki dan. Cena 1.500 din

Steam client se downloaduje za dz, instalira se i kreira Steam account i onda kroz njega kupujes igre. Tj kupujes code, vaucer (zovi ga kako god hoces) koji ti omogucava da skines full, legalnu igru. Jedino ti za to treba kred. kartica.
Radi 100%. Ja sam tako kupio novi Race pre 1.5 mesec, kad je izasao.

Probaj kod nasih distributera igara a ako ne nadjes pogledaj cesto ima kljuceva na e-bayu.

Juce sam u Platou (u Knez Mihajlovoj) uzeo "Half-Life 1 - Anthology" DVD... celokupan Half-Life opus, u koji spadaju Half-Life (kec, naravno), Half-Life: Opposing Force, Half-Life: Blue-Shift i Team Fortress Classic.

599 dinara 😉

Sasvim lepa cena. Igre svakako vrede toliko.

Mislim da se ako imas original HL1 i ako ga updatejues na verziju 1.1.2.0 onda ces preko steama dobiti mogucnost da skines i cs1.6, barem mislim da je tako.

Evo moze CAR da potvrdi/demantuje...

BTW Ove igre ne da vrede toliko nego i vise, a jos bolja je solucija kupovina HL2 kupona i onda se osim ovoga dobije i HL2, CS:S, HL2 Deathmatch isl...

Cekaj, jel moze preko ovog Half Life Antology da se instalira CS ili ne moze????

Ja dok sam imao samo hl1 original mogao sam da instaliram do cs 1.5 bez steama.Znaci ako je ta antologija odradjena tako da ne trazi steam za igranje onda cs 1.5 moze da radi na njoj 99%, a ako je sve patchovano na poslednje verzije koje traze steam onda mislim da mozes preko steama da skines i cs 1.6 da igras, dok za 1.5 ne znam.

Ali najbolje je da ti to kaze onaj koji ima tu antologiju za svaki slucaj.Ali sam 99% siguran da na njoj moze cs, ali samo je pitanje koja verzija...

Ja imam HL antology i registrovao sam na steamu i skinuo sam sve igrice koje su bile u antology packu! Kada sam kupio original HL2 skinuo sam HL2 Deathmatch, Lost Coast i EP One!

Juce sam u Platou (u Knez Mihajlovoj) uzeo "Half-Life 1 - Anthology" DVD... celokupan Half-Life opus, u koji spadaju Half-Life (kec, naravno), Half-Life: Opposing Force, Half-Life: Blue-Shift i Team Fortress Classic.

599 dinara 😉

Trenutno imaju jos jedan komad, videh ga danas na onoj polici sa diskovima na snizenju...

Nazad
Vrh Dno