Šta je novo?

LC, Cooler Master ili Antec

ivantuksa

Slavan
Učlanjen(a)
08.12.2006
Poena
301
Znaci, koje napajanje 550+ vati, do 80, maksimalno 85 evra. U izboru su:
Antec True Power 2 550W,
Cooler Master Extreme Power 550W,
LC6550G ili GP i
LC6560T titan.
Pozeljan je i neki predlog, naravno.
Pomagajte, ako znate da ima negde sigurno(ne na PC BERZI) saljite na pm.

Mislim da je u medju ta tri Antec na prvom mestu. Ne mogu da govorim iz licnog iskustva ali sam poslednjih dana nesto istrazivao u vezi napajanja.

antec ti je sigurno najkvalitetniji, ali mislim da je i skuplji od 85e
cooler master je tu negde, brend napajanje je ali opet kad se stavi na neke surove testove i nije bas najbolji, mada za neku gaming konfiguraciju sasvim OK... a LC ima cenu skoro prepolovljenu, ali nije ni blizu kvaliteta jednog anteca

ja bih uzeo anteca any day pa makar davao 20e vishe

CM napajanja iz iGreen serije su najaca a ujedno slabija od ostalih Brandova te cenovne kategorije.... Antec je OK napajanje, a LC je za ulozene pare odlican, ali naravno losiji od Anteca....

E sad nesto konkretno moze rece Misko, ako se pojavi.... On je ipak operisao vecinu napajanja sa domaceg trzista :wave:

Napajanje bi trebalo da pogoni Pentium D950, 8800GTX, 4*512MB Corsair XMS2 667MHz, jedan hard, jedan DVD-RW, par ventilatora i to je valjda to. Trebalo bi da bude dovoljno, posto nisam sklon overklokovanju. Sta mislite? I ja sam na prvo mesto stavio Antec, ali nema ga nigde, rekli su mi u jednoj firmi da im danas stize roba pa da zovem da proverim, ali nisam stigao. Tako da cekam sutra.

Poslednja izmena:
A sto 4x512??? Mislim mnogo je logicnije 2x1024... I sto Pentium D kad je C2D tu?

Za tu konfu treba dobro napajanje pogotovo zbog zderaca struje zvanog 8800GTX, a ni Pentium D nije cvecka...

Da sam se pitao, tako bi i bilo, ali sam sve to, osim graficke koja treba da stigne u naredna dva dana, dobio. Tako da, sta je tu je, trazim napajanje koje moze da potera datu masinu.

Mozda ces morati da posegnes za Corsair-om HX520 ob bi to zasigurno terao, ali mu je cena preko 120e, a sa HX620 bi bio miran i za jos ponekog zderaca struje 🙂
Mislim da je djolez na oglasima prodavao i nekog Seasonic-a od 600W al bese dosta kesa...

Ljudi, ljudi, polako, budzet mi je vrlo ogranicen. Sticajem okolnosti dobio sam ovu gomilu komponenti, a o takvom kompu ranije nisam ni sanjao. Tako da je nekih 85 evra bas plafon.

A sto se tice SLI-ja, mozda kad GTX bude kostao 50-ak evra, znaci...,)

Poslednja izmena:
To proracunavanje sam radio vise puta, i mislim da bi bilo dosta 550W. Anteca nigde nema, CM sam nasao za 85 evra, sta mislite, vredi li te pare? Znaci LC TITAN ili CM extreme power. LC je oko 73-75. Ako imate neki bolji predlog, da vas cujem.

To proracunavanje sam radio vise puta, i mislim da bi bilo dosta 550W. Anteca nigde nema, CM sam nasao za 85 evra, sta mislite, vredi li te pare? Znaci LC TITAN ili CM extreme power. LC je oko 73-75. Ako imate neki bolji predlog, da vas cujem.

Nov enermax liberty 400W je oko 85-90 pitanje samo da li ga jos uvek ima.

Tog Anteca nigde zivo nema. Posto sam ustedeo malo na kucistu, kupio sam Chieftec iz CFT serije od 620W. Kostalo me 110 evra. Hvala svima na savetima.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno