Šta je novo?

Problem sa ikonicom

gilera180ks

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
304
Poceo sam da skidam neki kasperski anti virus sa jednog sajta i zbog prekida veze fajl se nije skinuo do kraja ..... Kasnije se nesto iskomplikovalo i nisam uspeo da nastavim download-ovanje, pa sam hteo da izbrisem sa desktop-a ikonice koje je do tada skinuo ali nazalost nisam upseo jednostavno mi izadje natpis na kome pise "Cannot delete kav.6.0.1.411en. It is beeing used by another person or program". Prosdto ne znam kako da izbrisem ovo!
Sta da radim da izbrisem?
Hvala unapred

Poceo sam da skidam neki kasperski anti virus sa jednog sajta i zbog prekida veze fajl se nije skinuo do kraja ..... Kasnije se nesto iskomplikovalo i nisam uspeo da nastavim download-ovanje, pa sam hteo da izbrisem sa desktop-a ikonice koje je do tada skinuo ali nazalost nisam upseo jednostavno mi izadje natpis na kome pise "Cannot delete kav.6.0.1.411en. It is beeing used by another person or program". Prosdto ne znam kako da izbrisem ovo!
Sta da radim da izbrisem?
Hvala unapred

Ako si pokusao iz SAFE mode i nista, pokusaj restore system!
Naravno ako ti je OS XP

....
P.S. Na forumu je bilo reči o problematičnom brisanju fajla/ova: ...

Problematicnom brisanju fajlova, ili brisanju problematicnih fajlova 😉
Morao sam da primetim, nista licno...

Zato ne volim nikakav Download na Desktop...cesto ostanu nekakva sra*a....
Ako nigde nije pokrenuto nista, moralo bi se obrisati iz Safe moda ako nece drugacije.
I to nije ikonica, vec link ili cak mozda i *.exe fajl koji bi trebao da omoguci nastavak Download-a ili da pokrene instaler kada je zavrsen Download

Fajl nije problematičan. Kao takav onu ima svoju funkciju u Windowsu... To što user-u smeta je drugi problem... Problem je što fajl ne može regularno da se obriše. Dakle, ono što sam želeo da kažem... Napisano je pravilno.

Nema na čemu.

Nazad
Vrh Dno