Šta je novo?

Trazi se Panasonic NV-GS27 MiniDV camcorder

u metrou

sam video juce navedenu za 17000din (u novom sadu)

Zavrsila se akcija u TM Evropi, sada je cena povecana na 21500.

Usput, jeli ko prebacivao videozapise na kompjuter sa ove kamere?
Koje se kablo koristi?
Ima li neki tutorijal o tome?

Unapred hvala?

Mikeli

O tome su već romani napisani, treba ti IEEE1394 firewire kabl i bilo koji software koji može da grebuje sa DV-a. Može čak i windows-ov "Windows movie maker". Za dalje informacije udri search ili konsultuj google.

O tome su već romani napisani, treba ti IEEE1394 firewire kabl i bilo koji software koji može da grebuje sa DV-a. Može čak i windows-ov "Windows movie maker". Za dalje informacije udri search ili konsultuj google.

Ok hvala, nego bila mi je potreban info da li sa ovom kamerom moze da se prebacuje preko firewire....

Mikeli

Reci ti gde si pazario i posto je bila kamera?

@miodragz - To "danas" nešto mnogo dugo traje ...

Inače, koliko se sada kreće cena ovoj kameri (NV-GS27) ?

Jel moze neko da napise koliko kosta ova kamera u Tempu (Beograd), Metro (Beograd) i Metro (Novi Sad) i dali je slucajno negde na akciji.

Ja sam najjeftinije nasao ovde.

E pa bas tu gde si je nasao ja sam pazario pre neki mesec i moju Sony hc24e... Kada sam trazio za sebe gledao sam i sta ima od akcija u Metrou a i po ostalim radnjama, ali na tom pomenutom mestu cena je bila najpovoljnija...Naravno sve po propisu tj full pakovanje i garancija 12 meseci. Rade i besplatno isporuku na kucnu adresu, ali mene mrzelo da cekam pa sam sam otisao i uzeo sve sto mi treba :)

Recimo, poredjenja radi, kada sam ja uziamo hc24e, hc23e koja je bila u Metrou na akciji bila je skuplja od pomenute hc24e u ovoj radnji...No naravno, cene se razlikuju i od modela do modela pa treba pogledati na svim mogucim mestima pre kupovine :)

Poslednja izmena:
Posle kraćeg istraživanja zaključio sam da je ipak gore pomenuta radnja najpovoljnija tako da sam ja pre nekih 3-4 sata kupio Panasonikić NV-GS27. Full pakovanje, otvoreno predamnom, garancija 12 meseci, račun ...
Malo sam je čačkao i za sad sam prezadovoljan. Uzeo sam i IEEE1394 kabl (naravno), tamo je kostao 600din., verovatno je mogao da se nađe negde povoljnije ali nema veze. Uzeo sam i 2 Sony Premium kasete (2x300din.).
Što se tiče kaseta, da li je preporuka da se koriste Panasonic kasete ili mogu bilo koje??
Probao sam kameru i u low-light uslovima i naravno snimak je shit. Ali šta čovek i može da očekuje za jednog plastikanca od cirka 220EUR.
Ako nekoga zanima nešto neka pita.

p.s. Radi i kao webcam.

Nazad
Vrh Dno