Šta je novo?

chiftech 460w

blizanci

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2006
Poena
301
Da VAS prvo pozdravim sa ovim ovim prvim postom.Treba da dobijem ovo napajanje chiftech 460w HPC-460-303,[polovno]ali ne vidim na ovom forumu da je bilo reci bas o ovome napajanju.Molio bi one koje imaju iskustva sa ovim napajanem,da daju svoje misljenje.POZDRAV

Dobrodosao🙂
Pa eto prilike da ti sa nama podelis tvoje utiske🙂
U svako slucaju bih.Ali nisam ga jos ni uzeo,a kupio sam ga na nevidjeno sa njim kuciste mx-o1bd-u.[chieftech].E sada cekam da mi LIK isporuci,to sve ,ali za neki dan dok on nabavi drugo.A ja 'izgoro' da saznam karakteristike bas tog napajanja.Malo sam i googlo,ali nisam mogao naci bas za ovu oznaku,karakteristike,sliku itd.Pozdrav :wall:

Cek cek, jel to napajanje dolazi zajedno sa kucistem?
Ako se to najanje dobija uz kuciste onda ce biti malo teze naci ga jer proizvodjaci obicno promene pos slovo ili/i broj u oznaci kad idu sa kombo varijantama...
I ja sam probao da ga nadjem ali mi nista ne izlazi. Pozovi coveka jos jednom da ti ponovo izdiktira oznaku, mozda je pogresno iscitao...

Poslednja izmena:
Cek cek, jel to napajanje dolazi zajedno sa kucistem?
Ako se to najanje dobija uz kuciste onda ce biti malo teze naci ga jer proizvodjaci obicno promene pos slovo ili/i broj u oznaci kad idu sa kombo varijantama...
I ja sam probao da ga nadjem ali mi nista ne izlazi. Pozovi coveka jos jednom da ti ponovo izdiktira oznaku, mozda je pogresno iscitao...
Da ide zajedno uz kuciste[kombo],sutra zovem,pa javljam ,da cujem vase misljenje.POZDRAV

PA da, tacno sam znao. To obicno rade namerno da kupci ne bi radili meching cena, da te ne zamaram...
Nego da ti ja nesto predlozim, znam da ce mozda zvucati cudno ali sta da se radi-posto postoji mogucnost da je oznaka ipak tacna a kao takva nam nista ne znachi, zamoli coveka (ako si vec toliko nestrpljiv 😉) da slika onu nalepnicu gde pise sta i kako ima po reilovima, po kojim je specifikacijama radjeno i sl.

PA da, tacno sam znao. To obicno rade namerno da kupci ne bi radili meching cena, da te ne zamaram...
Nego da ti ja nesto predlozim, znam da ce mozda zvucati cudno ali sta da se radi-posto postoji mogucnost da je oznaka ipak tacna a kao takva nam nista ne znachi, zamoli coveka (ako si vec toliko nestrpljiv 😉) da slika onu nalepnicu gde pise sta i kako ima po reilovima, po kojim je specifikacijama radjeno i sl.

ma lik me prevario,napajanje je od 360w,shebo me domacinski ,vraticu mu sa kamatom,pozdrav

Nazad
Vrh Dno