Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Moze se nastimat i elpida i hynix na 280 sol na defaultu.

Ako hoces malo agresivnije taktove (ovo jedino ko ne placa struju) onda moze i vise, ali 280 sol je 99% garantovano za default taktove, elpida mozda koji sol manje tipa nek bude 275.

Ja sam sada na 260 kontam da ih nasviram moglo bi jos 5 sola gore ali sa stimungom do 300 bi pristao. Jel idu tempovi puno gore?

Ima li neko kakav tutorial kako da odradim edit biosa na hd7970, trazio sam sad sat vremena po netu ali nigdje nije fino objasnjeno kako sta, sve nesto polovicno?

20170124148525617381464.png
[/IMG]

Evo i elpide isti strap 1250 kao i na hynixu oko 5 sol manje baca pri istim taktovima.

Sve 4 karte imaju iste taktove kao u gpu-z (1020/1500) prve dvije su strap 1375 /hynix BFR/ dvije zadnje su strap 1250 /AFR I BBBG/

Ne zaostaje puno Elpida za Hynix-om
Ono sto se vidi ocita razlika izmedju 1375 i 1250 strapa pri istim taktovima.

jel se desava nekom da kad zakuca majner i ceo rig da posle hardrestarta nece dobro da ocita rx4gb cita ga kao 3gb i to svaki majner iz kolekcije clay,sad nece ni posle uninstal karte,morace ceo drajver ponovo

verovatno lose modovan bios, trebalo bi da radi normalno sa default-nim biosem

jel se desava nekom da kad zakuca majner i ceo rig da posle hardrestarta nece dobro da ocita rx4gb cita ga kao 3gb i to svaki majner iz kolekcije clay,sad nece ni posle uninstal karte,morace ceo drajver ponovo

Ubaci u clay bat
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 1
umesto
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0

Koje su bolje kartice za kopanje zeca i generalno i drugih coina r9 390x 8gb ili rx 480 8gb?

390x je pitanje da li uopste ima novih i ako ima po koje pare (preskupo), zatim 480 trosi manje, nova, ima garancije, nije tezak izbor.

Radi se o gigabyte r9 390x kartici interesuje me kakve su konkretno da li imaju neke fabricke mane ili tako nesto? Imam r9 380x gigbyte one su mi se pokazale ok za sad.

ljudi ima neko podešavanja u wattmanu za sapphire rx 480 8gb nitro oc ?

ljudi ima neko podešavanja u wattmanu za sapphire rx 480 8gb nitro oc ?

Smanji voltažu koliko može, memoriju na 1700, ne treba ti više za zec, a core clock guraj dok ne pukne drajver na toj voltaži sve zavisi od primerka.

Takođe obrati pažnju da sto vise guras core clock, karta vise trosi, tako da najbolje izracunas i nađeš neki kompromis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Na eth je pri istom naponu 50 mhz gpu = 5w iz zida

Koje pulove koristite? Ja koristim coinmine ali mislim da lopinjaju solidno!

Ja flypool i ne menjam...jako sam zadovoljan

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

I ja dok sam kopao zeca bio sam na flypool i nisam imao nikad nikakav problem

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Sad sam i ja presao na flypool pa cu videti :) Kakva je isplativost Zclassic jel racunao neko?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno