Šta je novo?

Zašto nas Windows 11 ponekad toliko nervira?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poruke
59,482
Poena
1,385
Windows-11.jpg


Zašto nas Windows 11 po nekada toliko nervira?​


Razlog zašto Windows 11 može da bude dosadan leži u činjenici da je Microsoft stalno ubacivao u OS nove funkcije i tako pokušao da bude jači od konkurencije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/zasto-nas-windows-11-po-nekada-toliko-nervira/
 
Nije valjda da jos neko koristi Windows pretragu? Kad vec mora Windows, onda Everything...vec nekoliko godina. A Search indexer gasim jos od Windowsa XP. Ne znam zasto vec gigant kao Microsoft nije kupio ovu aplikaciju, doduse, besplatna je...Ko ne zna,sta radi - nadje sve u sekundi...odmah, ne sekunda.Kako kucate, tako izlaze rezultati. Ma nije valjda da ne koristite? Inace, po statistici UN-a, koji je inace, velika organzacija, sa preko 100 K zaposlenih, 27% vremena se izgubi na trazenje fajla..necega, po racunaru. Pa vi vidite.
 
Pretraga sadrzaja unutar fajlova koja dolazi sa Everything-om 1.5 koji je godinama u alfi je jedino sto za sad odrzava Win Search u prednosti. Meni npr. ta funkcija dosta znaci, za sve ostalo koristim Everything.
 
"

понекад или по некад​



Пише се понекад.
Понекад(а) је прилог који значи с времена на време, повремено, каткад.

"
 
Ponavljanje je majka znanja. 😉
 
Zato što nalaze probleme za sva rešenja koja su odavno ugrađena još u Windows 7. Umesto control panela smišljaju Settings sa mnogo manje opcija..
 
@CountMike
Ponavljanje jedne informacije od strane više ljudi, čini da se ta informacija lakše usvoji i postane nešto "što i vrapci na grani znaju". To je stara latinska poslovica.
A što se tiče konteksta sa ponavljačima i popravnim ispitima, suvišno je komentarisati... Je l taj što je na popravnom zaista primenio ovaj princip ili je tamo upravo zato što ga ne interesuje ono što uči i što teško usvaja znanje?
Nigde veze ni sa temom, ni sa mojim postom.
 
Nazad
Vrh Dno