Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Telenor nikad nikom nije ukljucio retroaktivno taj roaming dodatak, to kod njih nema i ne moze - e to je obrnuto :)

meni su letos retroaktivno aktivirali roaming dodatak za net zbog moje zalbe na velik racun. i nisam bas ja bio kriv, verujem da je ipak bila greska u njihovom sistemu, ali da ne objasnjavam ponovo, pisao sam letos u ovoj temi.

sto se tice tarifiranja neta, iako mi se ne svidja bas novo tarifiranje bez usporenog neta i potpuno gasenje neta kada se potrosi mb iz paketa, vidim da je tako ogranicen net ipak najbolji za vecinu jer ih stiti od velikih racuna.

samo jos da po defaultu svima bude deaktiviran data saobracaj u roamingu, a da ga samo na zahtev mogu aktivirati, to bi bilo super.

i to pre aktivacije da moraju da prodju obuku o koriscenju moba u roamingu.. e to bi bilo prava stvar.

malo-malo pa isti roaming scenario...
 
Hajde sad malo i da ne preterujemo - u slučaju da se uključi prvenstveno neki video (YT ili bilo šta slično) a zatim i bilo koji drugi sadržaj koji često ažurira nešto i kod nas kada više nemamo "besplatnog" neta pa je mogao da se napravi neprijatan račun a da ne pričamo kada je reč o inostranstvu gde su cene kb u roamingu paprene - za zemlje u okruženju svakih 100 kb je 82,80 dinara bez PDV, što će reći dovoljno je manje od 20 MB da joj nacije 16.000 dinara duga... Recimo samo jedna jedina osrednja aplikacija na GP od dvadesetak MB na kojoj je ostalo čekirano da se sama ažurira bi u romingu mogla da napravi toliki račun - a svi mi imamo poneku takvu aplikaciju od po 20+ MB.

MTS je uzeo i mrezu Rep.Srpske,a ona je bila u Trebinju,tako da je tamo cena rominga mnogo manja nego ako si sa telenorom tamo,tako da nista ne preterujem matori. ;)
Tacnije 12 din. je 100 kb tj.priblizno 120 din 1 mb,odnosno oko 130 mb je svukao za tih max 24h samo na net tj.tih 16000 ;)
130 mb i nije malo za azuriranja app,cak je i previse jer sam joj namestio cim je na wifi da azurira app,tako da su je itekako zavrnuli ;)
 
OK, to je druga priča - mislio sam da se radi o nekoj drugoj zemlji gde MB čas iscuri... Meni se na prastarom HD2 slučajno u Češkoj pre nekoliko godina uključio net i za tili čas mi je napravio 1,5k dinara duga što i nije neka suma ali da nisam relativno brzo video moglo je da bude i dosta više, zato i kažem sheet happen'...
 
Ma opusteno ja sam se zeznuo sto nisam naveo gde je u romingu bila ;)
 
@ssldan broj su joj blokirali,ne moze da ga koristi nikako,rekla im je da nema nameru da placa nista i da slobodno "raskidaju ugovor" sto se nje tice.
Neodgovorno nema sta. Stigao joj je racun i imala je skoro puna *dva* meseca da se zali na njega. Cim se zali, sporni racun storniraju u sistemu , pa dok ne rese, moze da vozi dalje :) Dakle, mogla je da prodje i bez tog gasenja broja bez problema.

A to sto razmatraju toliko je totalna nebuloza i bezobrazluk neradnika i stranacki zaposlenih ljudi u firmi.
Sta da dodam, tako je. :(
 
@ssldan ona se zalila odma par dana nakon stizanja novembarskog racuna u decembru (cini mi se),sa njene strane je sve ok,a oni su joj tad rekli da ce trebati vremena da to analiziraju i od tad 2 meseca ode,a jos nista ne zna,zato im je to i rekla.
Sa njene strane je sve ok,sa strane MTS-ovih neradnika je nastao problem.
p.s.Presli smo na MTS kradju u telenor temi,tako da smo preterali,od mene toliko vezano za ovu pricu ;)
 
Poslednja izmena:
Definitivno je moguće dobiti 50% popusta na pretplatu i to na paket koji više nije "komercijalan" :D
 
Ja sam morao sa njima da se malo natežem da mi omoguće, ukoliko budem želeo, da se vratim na "nekomercijalan" paket, iako imam važeću ugovornu obavezu za taj "nekomercijalan" paket.
U jednom momentu sam počeo da stičem utisak kao da su svi tamo završili neke mega-giga trendove :)
 
koja tuga sa paketima u telenoru..
najjeftiniji play plus 1300 dinara. Ja sam uvek branio telenor, ali ovo je bas onako tragicno
 
Stigao mi je novi ugovor sa 50% posto popusta na 2godine. Juče sam podneo zahtev za prelazak sa PIS500 na Play+ Duos i od jutros sam na novom paketu.

Kurir zvao oca pošto nije bio na adresi koju sam naveo. Bez problema se našli u gradu i završili to. Znam da je bilo reči da su neodgovorni, pa da iznesem moj slučaj.
 
^ :D a jos je i razlika u mrezi :D
 
1050 sa 30% popusta, "sine". To je najnizi paket koji mi odgovara i mislim da nigde nema jeftinije (u Telekomu je 700din bez telefona, 1500 sa, a u Vipu 1200 uz telefon ali samo 12 meseci).
 
Poslednja izmena:
Koji to telefon ide za dinar sa 30% popusta, please?:)
 
30% javna ponuda je samo preko banke. I tu su cene telefone 2x vece nego sto su realne :) (mozda preterujem za neke, ali neke je i vise)

Ako mislis na ono 25%+telefon, to nije javno, ne dobija svako. Do tada nemojte pricati kao da jeste, bez obzira sto postoji mogucnost (ako idemo tom logikom, kod MTSa ja imam trenutno 75% popusta, a od marta cu imati 85% mozda)
 
ipak mislim da treba da ga plate što koristi njihovu mreži ;)
 
Poslednja izmena:
Preko banke ako se uzima telefon dobija se po povoljnijoj ceni nego inace (cuj duplo skuplje) i moze da se placa do 24 rate. + dobija se 30% na pretplatu na bilo koji paket.
A 25% + telefon nije redovna pobuda, ali dobija svako ko zna da posalje mail, cak je dobio i moj drug koji je godisnje iskljucen po 9 meseci prosecno :) Nisam mogao da verujem kada mi je javio da mu je odobreno :)
 
Preko banke ako se uzima telefon dobija se po povoljnijoj ceni nego inace (cuj duplo skuplje) i moze da se placa do 24 rate. + dobija se 30% na pretplatu na bilo koji paket.
O cemu pricas? Telefon kosta skoro 2x vise nego sto je normalna cena (cena u oglasima ili u normalnom svetu, ne cena u nasim "radnjama" ili cena uz najnizi paket kod operatera)
S5: 76.560= 640e, u oglasima ispod 400e, skoro 2x (ne bas)
N4: 95.760= ~800e, u oglasima 500e.

To nije isplativo....

Doduse, neke cene stvarno nisu lose, ali 50% (ako ne mozes u Telenoru, mozes drugde) + bez rata niza cena je bolje.
 
Poslednja izmena:
Govorim o ceni telefona u Telenoru, puna cena telefona i cena preko Telenor banke. Ne uporedjujem sa prodavnicama i oglasima.
 
To je bezobrazna izjava/poredjenje, kada ne uzmes sve mogucnosti u obzir, uskracujes informacije, tj. obmanjujes ljude. Zabranjeno zakonom o zastiti potrosaca :D
 
To je bezobrazna izjava/poredjenje, kada ne uzmes sve mogucnosti u obzir, uskracujes informacije, tj. obmanjujes ljude. Zabranjeno zakonom o zastiti potrosaca :D

pa ti bas pucas na 100% popusta kod mts-a... poceo si i na zakon da se pozivas :)
 
Kakve price... 75% popusta, 85% popusta :smoke: Uskoro paket za dz i 1000 dindzi za trosak (naravno van Telenora) :p
Nego jedno ozbiljno pitanje, da li Telenor (najgora mreza :d) skida video poziv iz minuta u paketu ili naplacuje posebno? Prodje vec 10 dana od kada sam imao 3 video poziva a nema ih na racunu, jedino mi pada na pamet da skidaju minute iz paketa ili ovoliko kasne...
 
Video poziv se ne naplacuje dodatno, skidaju se minuti kao i za svaki razgovor.
U Mts-u se valjda placa 3G, a Alfi verovatno dodatno placaju da koristi tu opciju :-D
 
Nazad
Vrh Dno