Probaj color note, imas tekst, imas ček listu, moze vidzet na ekran razlicitih velicinaPozdrav ljudi, presao sam sa iphonea na mi10t pro, za sada je full telefon, ali me nervira sto su widgeti losi, najvise mi fali za reminder da mi stoji lista na home-u, sa kreiranom listom obaveza. Zanima me da li postoji nekako da se podesi da stoji lista na pocetnom? Probao sam sa notesom ali nije to to.
Obaveštavaj nas šta kažu, i šta će im biti izgovor oko Proximity senzor problema.Ja cu sutra svoj da predam na reklamaciju pa cemo videti sta ce da kazu za senzor. Nikad gore mi nije bilo, sve vreme je ekran upaljen tokom poziva.
Sta ovo znaci?Moguće da je tastatura sad na nivou premium brendova.
Recimo da posle Mi10T, Poco F1, Redmi, Realme, itd, uzmem Note 3 star bezbroj godina i ima se utisak da se mnogo lakše kuca, o Apple da ne pišem. Uporediću neki dan sa S21 pa da vidimo.Sta ovo znaci?
Bukvalno, SwiftKey je čak i bila "stock" tastatura na Sony telefonima npr, takodje i na Huawei-u.Ja već godinama koristim SwiftKey tastaturu na svim telefonima i nemam pojma o čemu pričate
Imam i iPhone 6S.Kao i gboard na Xioami. Uzmite Samsung ili iPhone da otkucate nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari