Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ako pogledate cene na https://xbdeals.net, videćete da su sve ige poskupele 80-100% od marta ove godine. Napravio sam kolekciju igara i kupio ih jeftino, ali mislim da je jak PC trenutno isplativiji od konzole. Lično verujem da će podizati cene za Tursku, ima prostora za to.
Na Argentini su cebe isto kao i pre, čak i jeftinije sada. Alan Wake 2 je tipa 25 evra u pre-orderu.
 
Odredjeni izdavaci kao recimo Capcom, ABK i jos neki su podigli cene pre mesec, dva i to poprilicno.
 
Strpi se neko vreme, Warner Bros kao i Ubisoft daje ogromne popuste za svoje igre.
Nemam problem sa cenom generalno niti mi se žuri, samo je šokantno videti razliku u cenama. Većina AAA igrara su i dalje 20-30 evra, a onda se pojavi tako neka random koja košta milijardu pezosa.
 
Nevezano za inflaciju u Argentini i Turskoj, CapCom je najavio da će podići cene svojih naslova. Naravno, klasika priča, sve je poskupelo, moramo da povećamo plate radnicima, bla bla bla.
 
Je l probao neko da poveze tastaturu i mis na Xbox Series S, u pitanju su Mx Keys i Mx Master 3 mis, probao sam da ubacim unifying receiver u xbox i da tako povezem ali bezuspesno.
 
Ja imam povezanu neku Lidlovu robnu marku, i sve radi kako treba
 
Ja sam koristio neki lidl bežični miš bez problema
 
Mislim dok ne pokrenes imas sansu.
 
Pise da sam iskoristio godišnji bonus za traženje refund, a ovo je prva igra za koju sam tražio 😂
 
Imali smo danas gosta koji je kupio igru stiskajuci dugmad. Kako je pogodio bas igru od 70€ sa turskog store, probao bih traziti refund, ako ima šanse za to?
Koliko gost ima godina živo me interesuje? :oops:
Pamet u glavu from now on... Jedna od najstarijih Srpskih poslovica kaže: "Nikad ne ostavljaj gosta samog sa kontrolerom."
 
Ne bih rekao da sa 7 godina nije znao šta radi, očigledno želi da igra tu igru 😂
 
@pumba1
Mali je imao dogovor sa, recimo, još jednim malim, npr. tvojim sinom, pod izgovorom "da si ti gost, tebi neće ništa reći" ... bila je spremna, tvoj ga ćušnuo u korpu, a "gost" izvršio hladnokrvnu egzekuciju u maniru MK ... :)
Jesu oni mali, ali i te kako znaju, već u tom uzrastu, šta žele i rade ...
 
E, pa evo update :) nakon prvog odbijanja isao sam preko chata. Pa sam opet tražio refund, dobio na mejl da sam odbijen, onda sam na mejl odgovorio i objasnio da sam slučajno i poslije jedno 10 sati mi je konačno covjek odgovorio i odobrio refund!
 
Nazad
Vrh Dno