Šta je novo?

Xbox 360 wired controller za PC - PROBLEM

Bugiardo87

Poštovan
Učlanjen(a)
13.11.2014
Poruke
443
Poena
70
Imam problem sa radom imenovanog džoojstika na PC-ju.
Naime, oseća se lag, nestabilan rad itd a poručio sam nov preko KP. Kalibrisao sam, skinuo drajvere itd ali ne pomaže.
Pre toga sam koristio wireless xbox 360 džojstik i sve je bilo ok gpdonama ali se pokvario pa sam prešao na wired verziju.
Deluje da radi normalno pa kao da poludi, ne znam da li je u pitanju USB port i nešto sa strujom ali nikako da dodjem do rešenja i uživam u igrama.
 
Mozda nije original?! Ako mozes da slikas taj dzojstik sto si kupio? Prednju stranu dzojstika, zadnju i pred kraj kabela. Ako ti dzojstik nije kao ovaj sa slike onda nije original i zato imas taj lag. Mada moze biti i da je do igre koju si igrao, jel samo u jednoj igri imas lag ili u svim?

1200px-Xbox-360-Wired-Controller.jpg
 
Mozda nije original?! Ako mozes da slikas taj dzojstik sto si kupio? Prednju stranu dzojstika, zadnju i pred kraj kabela. Ako ti dzojstik nije kao ovaj sa slike onda nije original i zato imas taj lag. Mada moze biti i da je do igre koju si igrao, jel samo u jednoj igri imas lag ili u svim?

Pogledajte prilog 310286
Bukvalno je isti ovakav, platio sam ga 5000 preko KP ali mi iskreno kutija delovala škart bez ikakvih papira unutra tako da ne znam. U više igara osećam lag pa ne znam dal je softverski nešto do OS ili sam džojstik.
Odziv je katastrofa, i sad sam se toliko iznervirao da bih otišao i kupio xbox one original za 8k al bih onda bio u žešćem minusu :D
 
Pazi isti ili slican nije isto, obrati paznju na kraj kabela sa slike, ako taj deo kod tebe postoji oni mogu da se razdvoje ako kod tebe taj siroki deo od nekih 5-6 cm na kablu ne postoji to onda nije original dzojstik. Zato ako mozes da mi slikas da vidim jer znam kako izgleda original jer sam ih imao godinama sto na kozoli sto posle ovako na pc-u. Samo slikaj ako ti nije problem prednji deo gde se nalazi taj x na dzojstiku izmedju start i select onda pozadi gde je nalepnica i taj kraj kabela. Na kraju ne moras ni da slikas:

Ako tvoj dzojstik ne izgleda kao sa one prve slike nego ovako onda je to kopija i neko te je dobro odrao za pare. Screenshot (138).png
 
Izgleda kao sa prve slike, i dugme X i USB priključak na kablu ali nisam kući pa ne mogu da slikam.
Mada šta mi vredi i da je original ako se ponaša kao kopija xaxa.
edit: mislim da deo na kablu kod usb ne može da se razdvoji već je fiksan. slikaću ti
 
evo ga
 

Prilozi

  • IMG-20210622-WA0007 (1).jpg
    IMG-20210622-WA0007 (1).jpg
    160.8 KB · Pregleda: 10
  • 2.jpg
    2.jpg
    247.6 KB · Pregleda: 9
Prvo vidi kada dodjes kuci jel imas uospte taj deo, ako imas pokusaj da razdvojis ne treba neka sila. Mozda i jeste original mada nesto mi je skupo to 5000 dinara a drugo sto znam da originalnih novih dzojstika nema da se kupe vec godinama unazad. Ako imas ovo na kabelu dole ta dva dela se razdvajaju i samo originalni xbox 360 zicni dzojstik je imao tu mogucnost i nijedan drugi, ako to nemas onda nije original.

Screenshot (139).png
 
Nazad
Vrh Dno