Ok, hvala lepo..Ma ne treba meni nista da pricas Ja ne uzimam nista, niti imam niti zelim Scorpiona
@SIMUKA je trazio misljenje za izmedju Type-a 59 i Cearna AX Bolji je Type 59 200x.
Ушао ја на налог да видим шта има новог. Пита ме клинац, како изгледају десетке.
Samo jedan ključ i samo jedan tenk iz ponude..A i ja se raspitujem a crna berza prosla...
Znam za tu opciju,ali pise da je drugi nick u bitci,kod ostalih vidim da je skriven stats ali isti nick tokom i posle bitke.Nisu samo typa unistili. Sad se igra svodi ili ces pobediti 15 3-4-5 ili ces isto tako izgubiti u roku od 3-4 minuta...
mislio sam da bude 1 od 3 top tier tenkova, npr da vozi is7 u 3-5-7 matchmaking-u, on će svakako da završi bitku negde pri dnu po exp...To vazi ako ima 12 losih u timu onda mora i 500wn8 da bude u top 3... A inace da, npr leoparrd 1 od 500 wn stoji u bazi i snajpa protiv 8 tira naravno da ce imati top dmg ako gube jer koliki god da je bot iz baze moze da da bar 3 suta. Treba znati kad krenuti pogotovu ako si u +2 tiru nema sta da kampujes...
A ja se javljam ljudima koji imaju bar 1700+ wn8 kad vidim da igraju smradovski mada vecina njih je i kupila acc sa tim wn8... kad vidis crvendaca sa 20k svakako nema zbog cega da mu se javljas, to je neko dete od 10-11 godina i normalno je da bude takav
Nick ostaje isti kad gledas statistiku al npr uzmi da mu posaljes poruku npr i videces mu pravi nick.Znam za tu opciju,ali pise da je drugi nick u bitci,kod ostalih vidim da je skriven stats ali isti nick tokom i posle bitke.
T26E5 Patriot. Ubedljivo najbolji od ponudjenih!Имам 7952 бонова. Шта купити?
Гардиста, ИС6, m46kr, Крајслера, Т26Е5, Amx m4 49l или Mutz? Не треба ми ништа од опреме. Ја играм ово да би се играо.
Имам 7952 бонова. Шта купити?
Гардиста, ИС6, m46kr, Крајслера, Т26Е5, Amx m4 49l или Mutz? Не треба ми ништа од опреме. Ја играм ово да би се играо.
Немам премијум тенкове. Узео сам ономад Т-34B, био у продаји за силвере. Нисам про играч. Волим артиљерију, мада ми клинац игра сад на мом налогу, па ретко играм.
Kanon je od referala pomesao si sa bondovima. A da je dobar tenk dobar je, 70 na sat ide ko lajt neki a ima dobru probojnost. Maxi bubaOnda poslušaj čoveka što ti reče...T26E5 je najbolji od navedenih (pogotovo ako forsiraš igranje teškaša).
Meni je lično T-54 prot. omiljeni od svih iz ponude (ako je još u ponudi), a recimo da mi je za igranje jako zabavan i Kanonen (ne može da se poredi sa nekim ekskluzivnijim premium TD-ovima, ali je jako zabavan.....a to kažem kao neko ko ne voli i ne igra mnogo TD-ove).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari