Šta je novo?

Win 7 64bita, problem prilikomvraćanja iz hibernacije

dbaja

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2001
Poruke
657
Poena
619
Imam na mom Asus K70AB od skoro problem da pri povratku računara iz hibernacije dobijem error 0xc000009a, problem je u hiberfil.sys i sistem se uz ignorisanje istog pokrene ispočetka.
Ali, da caka bude veća, kada kompjuter "pošaljem" u hibernaciju i uključim ga recimo u kraćem periodu (par minuta do 4-5 sati), uključi se i vrati iz hibernacije bez ikakvih problema. Problem nastaje samo pri dužoj pauzi (kada prenoći isključen pa ga uključim sutradan).
Problem ne može da se reši nikakvim brisanjem fajla hiberfil.sys (gašenjem hibernacije) ni defragmentacijom, ni scandisk /f i drugim fazonima. Ni repair opcija Windowsa nije rešila problem.
I reinstaliran Windows se ponašao isto. Pokušao sam i vraćanje Ati drajvera sa 11.3 koji je instaliran na neki stariji ali ni to nije pomoglo. Ima li neko neku drugu ideju?
Naravno, nadam se da nećete savetovati da ne koristim hibernaciju;)
 
Jesam, sve isto. Na kraju sam vraćao sistemsku particiju iz backup-a jer me užasno mrzi da instaliram i podešavam veliki broj programa koji mi redovno trebaju. Ali, problem je u hard disku. Ovo mi se dešavalo svakih par dana u zadnjih mesec dana. Danas neće uopšte da uđe u Win. Neće ni Acronis da vrati ranije snimljenu particiju.
Testirao sam ga sa nekim WD diagnostic programom i na quick testu već kaže read error... Preporučuje full test koji traje nešto preko 2 sata, videću šta on kaže čim budem imao vremena, ali to je to. Disk otiš'o u večna lovišta...
 
Poslednja izmena:
Valjda si izvukao sve bitne podatke
 
HDD Regenerator - Dmitriy Primochenko provereno dobar program barem je meni spasao 5 hard diska i ostavio lose sektore da trunu u daljini inace radi iz dosa :D boot cd
 
Nazad
Vrh Dno