Šta reći ...
I razumem te i ne, iskreno...
mučenik kod mene nikad nijedan prekid, bilo još potvrde... takodje i 630, je odličan modem...
Davali su podatke ranije svima, videli da mogu i tu parice da uzmu, pa sad naplaćuju.
E sad možda neko izvuče i za 630, kao i za zte, do tad, ako ti stvano treba, bolji modem, verovatno ćeš platiti
Ovo nisam baš najbolje razumeo. Ja bih da iščitam moju šifru iz mog hg630 modema, da bih koristio sopstveni modem/ruter, zašto bih kupovao neki modem sa Limunda?
NE postoji TVOJA sifra,podaci sa bilo kog mts rutera radice na SVAKOJ adsl liniji
Radi i ako placas net kod drugog provajdera
Sto kupiti-pa zato da iscitas pppoe parametre i unes ih u svoj ruter
Ako ti lakse naravno pisi Ratelu,Vucicu i cekaj
To nisam znao, mislio sam da je PPPOE login način da razlikuju prijavljene korisnike. Onda verovatno to rade na drugi način, a PPPOE login služi samo da se prijavi na mrežu koja omogućava internet. Ko zna?
Hvala na savetu, sada samo još da proverim iz kog modema, osim ZTE ZXHE H168N može da se iščita lozinka.
Mada, ja sam već probao sa parametrima za moj stari ADSL modem, za koji sam imao šifru, ali nije hteo da se prijavi, izgleda da ipak nekad i poništavaju aktuelne šifre, možda kada im se vrati modem.
Ako imas 20 ili 50Mbps onda pristupna tehnologija nije ADSL vec VDSL, tako da taj ruter svakako nece raditi. Jedino za 10Mbps mozes ocekivati da ti drugi ADSL ruteri rade. Potrebno je da nabavis ruter sa standardom VDSL2 za brzine od 20 i 50Mbps.
Probaj da nađeš u podešavanjima WiFi unutar Windowsa poznate mreže, tzv. Known Networks pa obriši mrežu odatle. Moguće da mu je ostala uneta stara šifra i drugačiji parametri...
Probaj sa promenom kanala za wifi,vidim da si odabrao kanal 6,probaj sa nekim drugim brojem....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari