gruja je napisao(la):Znaci koji telefon biste uzeli za ove pare,bio polovan ili nov!Za sada ja se premisljam izmedju t68i i c100...jer neko zna kakav je t310?Koliko je unapredjen u odnosu na t300???
bruyoni je napisao(la):Probaj jos malo para skupiti pa uzmi S55
milanlj je napisao(la):...
Nista bolji telefon od t68i i t310... cak je i losiji.
RUS je napisao(la):...
Koliko tacno brojeva telefona moze da se ubaci u imenik T310? Na zvanicnom sajtu pise 250 x (3 tel + e-mail) dok na nekim nasim sajtovima pise 500 x 8. Sta je od ovoga tacno, da li zavisi od revizije softvera?
Pozdrav
milanlj je napisao(la):...
Nista bolji telefon od t68i i t310... cak je i losiji.
bruyoni je napisao(la):Mozes da probas Panasonic GD 67 jes da nema GPRS ali je oko 130€
bruyoni je napisao(la):E i ja ponekad stvarno lupetam,tek sam sad primetio u tvom quote-u da sam napisao da nema gprs (treba me tuci) GD 67 IMA GPRS!!
Pazi ovako panasonic ko panasonic oduvek su imali izvanredan kvalitet izrade telefona,po mom misljenju jedino nokia moze da im parira tako da oko toga nemoj da brines.Ima zanimljivu foru da mu je zadnji poklopac prvidan tako da mozes iseci sliku, po sablonu koji dobijes uz telefon,i da je stavis ispod zadnjeg poklopca,zvona se super cuju i prijem je reletivno dobar a ekran je u 256 boja (vise ti i ne treba,boze mili to je telefon a ne monitor) ali je zapanjujuce ostar i vidi se cak i kada sunce pici u njega. A baterija je solidna koristio sam ga nekih nedelju dana, u vreme pre GPRS-a, i drzala je jaka 4 dana. A kao mana mu je da nema ni IC ni BT tako da moras preko kabla ga povezati sa PC-jem, a i to sto mu slova malo kasne pri kucanju.
Jel te jos sta interesuje? ,)
Pozdrav
bruyoni je napisao(la):A ko je to rekao da je GD 67 bolji od SE T68i?! JA? :boom:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari