Šta je novo?

Telefon do 150e!!!

gruja

Čuven
Učlanjen(a)
30.03.2002
Poena
604
Znaci koji telefon biste uzeli za ove pare,bio polovan ili nov!Za sada ja se premisljam izmedju t68i i c100...jer neko zna kakav je t310?Koliko je unapredjen u odnosu na t300???

gruja je napisao(la):
Znaci koji telefon biste uzeli za ove pare,bio polovan ili nov!Za sada ja se premisljam izmedju t68i i c100...jer neko zna kakav je t310?Koliko je unapredjen u odnosu na t300???

Ako hoces lepsi ekran, a manju funkcionalnost uzmi Samsunga. T68i ima zaista sve sto ti je potrebno i za te pare nema bolji i kompletniji telefon. Isto vazi i za t310 koji je isti kao t68i, sem sto je drugacijeg izgleda, nema bluetooth, ali ima polifone melodije i WAP 2.0 browser (t68i ima WAP 1.2.1.). Ako uzimas t310 obavezno trazi sa novijom revizijom softvera jel na staroj nema kalendara. Mislim da je od verzije R3A ima ugradjen kalendar. Ja bih na tvom mestu uzeo t310, sem ako ti ne treba bluetooth, a u tom slucaju t68i. I samsung je odlican, ali njegovo povezivanje sa kompom je komplikovanije (tesko se prebacuju slike, da bi korstio GPRS na kompu ne mozes preko dialup-a, vec preko njegovog softvera predvidjenog za to, i sl.)... Eto toliko od mene...

Probaj jos malo para skupiti pa uzmi S55

Malo je offtopic ali jel neko zna da li je moguce upgrade-ovati softver na T310 bez odlaska u servis kao i odakle se softver kao i potrebni alati mogu skinuti ?

milanlj je napisao(la):
...

Nista bolji telefon od t68i i t310... cak je i losiji.

Koliko tacno brojeva telefona moze da se ubaci u imenik T310? Na zvanicnom sajtu pise 250 x (3 tel + e-mail) dok na nekim nasim sajtovima pise 500 x 8. Sta je od ovoga tacno, da li zavisi od revizije softvera?

Pozdrav

RUS je napisao(la):
...

Koliko tacno brojeva telefona moze da se ubaci u imenik T310? Na zvanicnom sajtu pise 250 x (3 tel + e-mail) dok na nekim nasim sajtovima pise 500 x 8. Sta je od ovoga tacno, da li zavisi od revizije softvera?

Pozdrav

Koliko znam nije moguce da se softver apdejtuje "od kuce", a na t310 staje 250x3+email. Na svakoj reviziji softvera je isti kapacitet

milanlj je napisao(la):
...

Nista bolji telefon od t68i i t310... cak je i losiji.

S55 losiji od T310! Molim te nemoj da pricas kojesta! A ako je u necemu S55 losiji o t68i to je u ekranu a po svemu ostalom S55 je bolji (necu da kazem dosta ali da je bolji bolji je i SW i kvalitet izrada [ne ispada mu onaj navigacioni taster])

A ako oces da malo eksperimentises sa markama probaj Sagem my5-x (tako nekako oznaka ide koristio sam ga super telefon, kolor ekran,polifonija,gprs,IC baterija mi drzala 4 dana itd..) ili probaj Philips Fisio 825 (sve kao i sagem + BT i baterija koja drzi 6-7 dana uz mrcvarenje gprs-a i ostalih funkcija a ako ga ne njakas mnogo zaboravices kada si punio bateriju poslednji put)

Jos jedan savet:Ako mnogo pises SMS zaobidji T310 primerak koji je bio kod mene je imao ocajno sporo unosenje slova cim odkucas vise od 90-ak karaktera) ista stvar kod ERICSSON t68 a za SONYericsson neznam ali sam cuo da su to donekle popravili

Pozdrav

Sto jes jes,to me bas i kopka kod t68i,jako sporo ukucavanje poruka i retardirane melodije(naravno da je glupost ali cemu ce mi onda Bluetooth kad nemam zasto da ga upotrebim)takodje i nedostatak JAVE!Od c100 sam odustao zbog jako slabe baterije...t310 stvarno ne znam,izgleda da je od SE telefona,t68i najbolji izbor...pa ne znam stvarno sta da radim,ipak mislim da mi je najvaznije da tel ima Bluetooth a u toj nekoj kategoriji izgleda da ga jedini ima t68i...a naravno 6310 stvarno necu da uzmem posto,jednostavno mi je velik telefon...a ne znam da li vredi cekati i skupiti pare za S55 ili neki drugi fon ili kupiti t68i...sta preporucujete??

Uzmi nokiju 7650 ili 3650 ako mozes da skupis pare, ili eventualno t610... Ako ti nije bitan izgled telefona onda su ova prva dva pravi izbor jer zaista nema sta ne mozes sa njima da uradis posto rade pod Symbian OS, a kostaju ispod 300 evra. Mozes da im dodajes softver po zelji, a na 3650 jos mozes i da stavis memorijsku karticu i da imas "beskonacno" mesta u memoriji. Ako neces da dajes vise od 150e onda uzmi t310. Preziveces bez plavozubog, a kad surfujes na kompu nije ti bitno da ti telefon stoji u dzepu ili nesto slicno. Uperi ga na IC port i uzivaj. Ionako nece GPRS da bude dzabe beskonacno pa razmisljaj o upotrebi telefona i posle ovog besplatnog perioda za GPRS. Nadam se da smo ti pomogli cheers

uf da skupim toliko para...tesko...jedva sam i ovih 150 skupio a izgleda da ni to nije dovoljno.Pa ako imate jos neko resenje pomozite ako ne...onda cu morati da se odlucim za neko od ponudjenih resenja moga problema

Mozes da probas Panasonic GD 67 jes da nema GPRS ali je oko 130€

bruyoni je napisao(la):
Mozes da probas Panasonic GD 67 jes da nema GPRS ali je oko 130€

reci mi, kakav je ttaj Panasonic? Posto me mobilni uopste ne zanimaju, a trebao bi mi jedan, interesuje me misljenje o SE T 300, model bez kamere. kako sam ja video cena mu je oko 120 €. I kakav je Samsung N 500? To pitam sa aspekta kvaliteta izrade(najbitnije), dugovecnosti baterije(bar 2 dana) i retard-friendly softvera (apsolutno nevazno).
Poz,

E i ja ponekad stvarno lupetam,tek sam sad primetio u tvom quote-u da sam napisao da nema gprs (treba me tuci) GD 67 IMA GPRS!!

Pazi ovako panasonic ko panasonic oduvek su imali izvanredan kvalitet izrade telefona,po mom misljenju jedino nokia moze da im parira tako da oko toga nemoj da brines.Ima zanimljivu foru da mu je zadnji poklopac prvidan tako da mozes iseci sliku, po sablonu koji dobijes uz telefon,i da je stavis ispod zadnjeg poklopca,zvona se super cuju i prijem je reletivno dobar a ekran je u 256 boja (vise ti i ne treba,boze mili to je telefon a ne monitor) ali je zapanjujuce ostar i vidi se cak i kada sunce pici u njega. A baterija je solidna koristio sam ga nekih nedelju dana, u vreme pre GPRS-a, i drzala je jaka 4 dana. A kao mana mu je da nema ni IC ni BT tako da moras preko kabla ga povezati sa PC-jem, a i to sto mu slova malo kasne pri kucanju.

Jel te jos sta interesuje? ,)

Pozdrav

bruyoni je napisao(la):
E i ja ponekad stvarno lupetam,tek sam sad primetio u tvom quote-u da sam napisao da nema gprs (treba me tuci) GD 67 IMA GPRS!!

Pazi ovako panasonic ko panasonic oduvek su imali izvanredan kvalitet izrade telefona,po mom misljenju jedino nokia moze da im parira tako da oko toga nemoj da brines.Ima zanimljivu foru da mu je zadnji poklopac prvidan tako da mozes iseci sliku, po sablonu koji dobijes uz telefon,i da je stavis ispod zadnjeg poklopca,zvona se super cuju i prijem je reletivno dobar a ekran je u 256 boja (vise ti i ne treba,boze mili to je telefon a ne monitor) ali je zapanjujuce ostar i vidi se cak i kada sunce pici u njega. A baterija je solidna koristio sam ga nekih nedelju dana, u vreme pre GPRS-a, i drzala je jaka 4 dana. A kao mana mu je da nema ni IC ni BT tako da moras preko kabla ga povezati sa PC-jem, a i to sto mu slova malo kasne pri kucanju.

Jel te jos sta interesuje? ,)

Pozdrav

a nema ni javu ni MMS... Kako je onda bolji izbor od t68i kad ovaj ima sve ovo + BT + IC, a isti im je displej u 256 boja...

A ko je to rekao da je GD 67 bolji od SE T68i?! JA? :boom:

bruyoni je napisao(la):
A ko je to rekao da je GD 67 bolji od SE T68i?! JA? :boom:

Pa tako sam skapirao... jer cim si mu ga ponudio kao opciju onda smatras da je telefon ako ne losiji onda barem isti... u svakom slucaju izvini ako sam pogresno protumacio cheers

ma, nije ni vazno koji je bolji, za neku normalnu upoterbu mi i nije bitno da fon ima te dodatke. Hvala na savetima, moram jos da pogledam po netu, mada mi je cenovno najblizi SE t300.

U stvari, prvo sam hteo samsung n500, ali t300 je malo skuplji, a ima i kolor ekran, po meni bespotreban.

OK. cheers
Covek je pitao koji jos telefon,a da je jeftiniji posto si mu ti predhodno predlozio 7650 i 3650 i T610,A ja mu onda predlozio GD 67 koji se uklapa u njegov budzet znaci do 150€. A i onako MMS kod nas jos ne treba da bude prevaga za odlucivanje u kupovini telefona jer procentualno jako malo ljudi ima MMS kompatibilan telefon. A java po meni bas i nema smisla na telefonima koji nisu Smartphone dizajna,Nokia Symbian SW i ostali koji tek treba da se pojave jer nema mnogo cega korisnog od programa, jedino igrice.

Nazad
Vrh Dno