Šta je novo?

Targo Telekom

... da covek ne poveruje, 6 dana se niko nije javljao u temi, da prica bilo sta o TT ...
 
mozda je vec sve receno..
 
Mozda je svima dojadilo da diskutuju kada se i ovako nista nedogadja. Situacija je ista vec duze vreme i od sveg naklapanja i jedine korisne info od Becksa nije bilo nista.

A mozda niko trenutno nema velikih problema pa nema kukanja :D
 
Kod mene radi kao sat, više uopšte nemam restarte!
Na ONT-u isključen DHCP i WiFi. Samo jedan zakačen klijent sa fiksnom IP adresom - moj ruter.
 
Meni već prošlo 1.5 godine od potpisivanja ugovora i uvođenja TT-a.

Kući od oktobra 2012, kao i na poslu od februara 2013, niti sam imao restarte ni prekide sem onog jednog većeg relativno skoro kada su imali kvar na opremi. Na HD-torrents više i ne pazim šta skidam, upload mi višestruko veći od download.

Dokle će tako i kada će biti nekih novosti iz TT-a nemam pojma. Imao sam par poznanika u TT, ali su oni otišli zbog finansijskih problema, dugo su se držali i nisu hteli da idu, ali su im plate ipak kasnile i nisu imali izbora.

Što se mene tiče, meni lično trenutna situacija ni najmanje ne smeta, pošto sve savršeno radi, ali znam da generalno je situacija ozbiljno loša i bez svežeg kapitala neće moći neograničeno ovako.
 
Evo da ne bude da je sve u redu..
Ja takodje nisam imao problema sa targom proteklih godinu i po dana. Ali od nove godine je bilo par prekida i radu i inteneta i konacno od posle nedelje WAN nema vezu i evo vec skoro 10 dana tako.. Gledam blinkanje lampice :) Routing mode. Inace blok 30.
Ne znam da li ima poente vise da cekam da isprave 'sistemski problem' :-/
 
Poslednja izmena:
I ja sam imao problem sa blinkanjem i izostankom interneta. Trajalo je 7 dana i sada je ok. Ne restartujte ruter već samo čekajte da dođe. To je jedino što mogu da kažem. Pozdrav
 
Da zrtvu prinesete, da prikoljete 2 pevca i jedno jare, da ga odimite sa dim od sirovu vrbu i mlad maslacak, da mu sapcete 3x na dan mantru za uspeh u zivotu i da mu svako jutro brojite od 100 do 0 unazad... Ako to ne pomogne u narednih 37 dana onda mu morate nocu 7x tacno u 22:21h otpevati nesto od Sinatre i drzati upaljeno svetlo celu noc, umotati ga u crvenu krpu nakon toga i odozgo staviti 1/2 crvenoga luka neoguljenu... to garant pomaze.
 
Minut cutanja za pokojnika.
 
Da li je Targo blokirao warez bb? Ne mogu da mu pristupim skoro nedelju dana, a na sajtovima za proveru da li sajt radi piše da radi.
 
Update
I know a lot of you are ready to get back on the site and it seems longer then normal and your right! But this wasn’t a regular down time but was a major move to a new server and the transferring of our database. The database transfer to the new server is now complete, we have also upgraded some software so now it is just connecting all the dots to make sure everything is working the way it is supposed to.

We have done many changes from the old server incorporating some of today’s newer technology and we feel that once we get the kinks and the little problems that in a move like this can show up, we will have the site back stronger then ever.

Much work has been going on to get the site set up and running with a lot of sleep lost in the process, if no issues develop we are looking at no more then 3 more days at the worse estimate but if all goes well then we will be up and running a whole lot sooner.

This entry was posted in General on May 21, 2014.

Evo odgovora - od njih licno :)
 
evo meni blinka lampica za internet od subote, kazu gospoda iz targa da ce sam da se zakaci u jednom trenutku, ali kad ne znaju.
da mi nije telenor stika roknuo bi se :)
 
Poslednja izmena:
Targo je mrtav, Ziveo Tagro telekom!
Proglasite stecaj I napravite novu firmu
Ovo je smesno
 
A da sad sam se setio sto mrzim Vektor. Drski, bezobrazni, lazu, kradu ... Targo ovakav kakav je je opet zilion puta bolji od svih ostalih.

Nama treba demonopolizacija trzista i neko ko ce ove operatere koji rade pod dogovorom razibiti a to je lako mogao biti Targo.

Nadam se da ce ipak problemi da se rese =/

Edit: ja bre kod Targa nisam za ovih godinu ipo imao nerviranja kao kod Vektora za poslednja dva dana. Strasno dakle:wall: . A Targo navodno pred bankrotom.
 
Poslednja izmena:
A da sad sam se setio sto mrzim Vektor. Drski, bezobrazni, lazu, kradu ... Targo ovakav kakav je je opet zilion puta bolji od svih ostalih.

Nama treba demonopolizacija trzista i neko ko ce ove operatere koji rade pod dogovorom razibiti a to je lako mogao biti Targo.

Nadam se da ce ipak problemi da se rese =/

Edit: ja bre kod Targa nisam za ovih godinu ipo imao nerviranja kao kod Vektora za poslednja dva dana. Strasno dakle:wall: . A Targo navodno pred bankrotom.

?
Ti se presao na V?
Morao ili selio (opet morao) ?
E da i sto te nerviraju ? :d
 
Sa V na T :D

Na V mi ostala telezivija jer je V imao bolje kanale kada sam net promenio
 
Ala ste se utisali leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nego ima neki novi info ili smo jos uvek na kome radi radi kome ne ...
 
Ima novosti na TT - novi kanal na poziciji 104: Boomerang.
 
I to je nesto! :D

A cuj mozda ima i neka dobra vest. Mada onda opet ... Da ima valjda bi neko postavio haha
 
Ima novosti na TT - novi kanal na poziciji 104: Boomerang.

TAKO JE... to je resenje svih problema. Dve tri godine lazu ljude da ce "uskoro" krenuti prikljucivanje novih korisnika i onda ponude... BOOMERANG... Sjajno! Najbolji menadzment u istoriji Sveta, a i sire! Bez Boomeranga nema napretka!
 
Pa da mozda bolje da su rekli istinu zar ne?

Da ih je zafrknuo tamo neko da su pod kaznama drzave i da nema? Pa da i ovi koji su tu panice bezveze i pobegnu ...

Izem li ga kad ljudi od najave novog kanala vide nesto lose.
 
Poslednja izmena:
Може ли мала помоћ?
Пошто после реинсталације Вин ХР-а не могу да инсталирам УТорент користим ВитКомет.
Проблем је у томе што му је затворен порт за "ослушкивање" па је рад много успорен. Изгуглао сам да је решење укључити "UPnP port mapping" тако да торент клијент ради аутоматски са поменутим портом. Али, у подешавањима ОНТа не могу да нађем где да укључим "UPnP".
Да ли наш ОНТ има тај "UPnP Auto Port Mapping" и како га укључити? Такође, да ли Таргов фајервол можда спречава његов рад или нешто слично?
Ако га нема, да ли постоји друго решење? На разним сајтовима нашао сам да може ручно да се одради "Manually Configure Port Mapping at Router setup page" што сам нашао али не знам да ли је сигурно да тако отворим један порт ког би користио БитКомет.
 
Poslednja izmena:
Zašto ne možeš da instaliraš uT, šta ti javlja, da li si probao neku stariju verziju?
 
Nazad
Vrh Dno