Šta je novo?

Starcraft 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma nek sisaju oni malo da ne kažem šta, original WoL sam platio oko 36e, a sada traže 40e za ekspanziju (a najavili su da će naplatiti HoTS kao ekspanziju a ne kao full igru, znači manje).

Baš su bezobrazni sa cenama igara...

... a ja ću opet nasesti i kupiti naravno :d
 
ma meni je sve jedno, nisam planirao da kupim, kao što nisam ni sc2 vanilu ni d3, iz principa, zbog onog blizz drm, nego vise onako pitam...
:)
 
ja sam u ceni D3 kupi i SC2 ... krastavac. kad su naivna deca kupuju smece na RMAH :d
 
A koliko si vremena potrošio grindajući? ;)

Nema besplatnog ručka.
 
Samo malo igras RMAH tycoon i prolazi brzo :D
 
A koliko si vremena potrošio grindajući? ;)

Nema besplatnog ručka.

Pa letos dok sam aktivinije igrao, prva prodaja negde na oko 150 sati a tu negde na 200 -250 vec sam imao i vise nego dovoljno za SC2.
Kasnije je moglo još brže nešto da se izgrinda jer oprema za farm je bila sve pristupačnija.
 
to je ekstra. Ja sam sa 2 drugara neko vreme grindao one "organe" za onaj prsten, ali smo odustali nakon nekog vremena. Nisam uključio diablo već mesecima
 
I ja. Ima WoL po prodavnicama za 1990 vec mesecima, plus nije digital download
 
Nije to losa cena, cak se licno razmisljam da ga kipim cisto da podrzim Blizzard. ("kupio" sam ovde, legalno jer sam igrao u PC bongovima kampanju ali to je sica). Ipak jedini rade strava igrice za PC jos uvek, koje nisu "magnet za kupovinu novih grafickih" :D
 
To jeste.

Ma ja ću kupiti sigurno u svakom slučaju, ali me nervira što su najavili da će cena biti "kao za ekspanziju, a ne kao za novu igru".
 
Pa u principu i jeste cena za ekspanziju. Nove igre im kostaju 60 evra, ekspanzije su 40. SC2 kad je izasao bio je 60eur/5,999 dinara, takodje i Diablo 3. WoW ekspanzije isto tako naplacuju 40 evra na pocetku.
 
pa svaka njihova nova igra je 60e, hots je ja mislim 40
pretece me Versus
 
Poslednja izmena:
Na koju foru sam ja platio original 36e, preko onog shop-to.net (kako se već zove). I to me neko sa ovog foruma savetovao da kupim tamo.

Znači da sam ja jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako dobro prošao!
Ok, onda nisam ljut.

P.S. Sada se setih, i Diablo je bio 60e
 
Ja sam na vise mesta vidjao 40e za SC2 kada je izasao, ta cena od 60e je bila na BNetu i kod nas. (doduse taman nije bilo isplativo da se porucuje spolja :p)
Ovde su bile i nize cene, plus je bilo jedno 7 raznih licenci dostupno, koliko sam razumeo :D
 
Pa ja sam poručio spolja i znam da me sa transportom izašlo manje od 40e.
 
Ja sam uzeo digitalnu verziju za 3500 dinara,vredi uzeti ako igrate multiplayer.
 
Koji hardver treba da bi "In Utter Darkness" misija mogla da se odigra na max. settings?:) Na IB mobile (QC) sa GT640LE ne pocinje lose, medjutim kad se pojavi Artanis (cloaking field) bas se uspori i nije vise igrivo onako.
 
Ako je FullHD, treba dosta jace od toga sto imas. Meni na i7 4.2GHz , klokovana 6790 na 950MHz, ima oko 25-30 frejmova kad padne FR na minimum, prosek oko 50-55
 
Pa ovaj snimkic sto sam uploadovao:
http://www.youtube.com/watch?v=O5fuj8LIrVY
je do cloaking field-a bio na max. max. (FullHD, Ultra texture i Extreme ovo ostalo...).

Znaci... da kupujem jedan ASUS gaming laptop ili Alienware R18 za starcraft 2 :D
 
Smanji par podesavanja,neces primetiti razliku a dobices 5-6 frejmova. Tipa shadows, post processing, fiziku
 
Uff, tesko da se fizika ne primecuje. Nije mi CPU bas najbolji pa nikad nisam ni mogao koristiti, ali svaki put uzivam kad gledam fiziku na turnirima, posebno otkako su je unapredili za HotS.
 
Lepo je kad gledas video na YT, ali usred bitke bas i ne primecujem kako se komadi jedinica razlecu po mapi :)
 
Poprilicno se primeti i kad nemas Death animaciju, a ne samo fiziku. :) Naravno, ne bas za sve jedinice, ali npr. hellions protiv zerglinga je ekstremna razlika.

EDIT: Iako realno sve to odvraca paznju, ali opet nisam na najvisem nivou niti zaradjujem pare od toga, pa bi radije malo sminke. :)
 
Poslednja izmena:
Smanji par podesavanja,neces primetiti razliku a dobices 5-6 frejmova. Tipa shadows, post processing, fiziku

Primeti se razlika kada se smanji ispod High, drugacije mi cak izgledaju boje zgrada. High ne uspeva da izdrzi do kraja. A warp-in zealota izgleda kao punjenje kockice tada :D
 
Meni je ovako: sve na high, sem reflections-off,post processing-medium, AA-off. A imam mnogo jacu masinu od tog laptopa. Fora je u tome sto se itekako oseti fps drop ispod 40, meni je tek na 60 sve glatko i kako treba. TEbi alfa, na kraju onog klipa, fps padne i na 10-15, sto je premalo. Ne mozes samo malo da smanjis i da to bude ok, necega se treba odreci. Sreca pa imas nV grafiku na laptopu, da imas AMD ekvivalenta, igra bi radila mnogo losije jer Blizzard igre dosta bolje rade sa nV grafikama
 
Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno