Ne...preko dpd ide sad to već 2-3 godine sigurno ali na ovoj pošiljci kad pratim pošiljku pratim preko aramex.com...vrv taj aramex saradjuje s dpdPreko DHL-a ?
Ne...preko dpd ide sad to već 2-3 godine sigurno ali na ovoj pošiljci kad pratim pošiljku pratim preko aramex.com...vrv taj aramex saradjuje s dpdPreko DHL-a ?
Aks kurirska služba i rečeno mi je da platim pdv od 1155 dinara ili da vrati robu...i ja rekoh sacekaj da donesem kintu i tako...inače poslao sam mail na upravi carina ali je subota pa mi još ne odg videcu od ponedeljka ako se sete da mi odgovore...I to ti donese nas postar ?
Dodah u citat bitnu stavku, a špedicija je 2-2.500 dinara bila još pre dve godine kod DHL Express-a. Ne znam koliko traži FedEx i ostali. Te stavke nema ako se ide preko obične pošte (ali ne znam jel postoji ta opcija kod Sports Direct-a).Carina+PDV 32% (na cenu proizvoda sa isporukom)
+Spedicija 4-5000 dinara.
Tako je bilo a verovatno vazi i dalje
Pa da, mislio sam postarinu. Znaci nema dodatnih troskova kao sto ovde spominju neki?Ako misliš na poštarinu odmah se plaća prilikom kupovine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari